"Siveco România" furnizează servicii IT Comisiei Europene pentru 7,8 milioane de euro

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 29 septembrie 2009

Consorţiul format din companiile "Siveco România", "Reggiani" (Italia) şi "Artemis" (Luxemburg) va furniza servicii de dezvoltare software şi mentenanţă portalului de cercetare al Comisiei Europene CORDIS, pentru o perioadă de până la 4 ani, în cadrul a două contracte-cadru, bugetul fiind de 7,8 milioane euro.

"În realizarea acestor contracte, Siveco România se bazează pe experienţa acumulată de-a lungul a peste 18 ani de activitate în proiecte implementate în zona de eGovernment, eBusiness, educaţie, sănătate, sistemul vamal, pentru organizaţii publice sau private din Germania, Belgia, Franţa, USA, Israel, Cipru, Emiratele Arabe Unite, Moldova, Maroc, Azerbaijan, Liban, Bulgaria, Turcia sau Italia", se arată într-un comunicat al liderului local de producţie software.

CORDIS este portalul cercetării europene şi dezvoltării de programe-cadru. Portalul facilitează participarea la activităţile de cercetare europene, fiind sursa oficială de informare pentru cererile de oferte lansate în cadrul celui de-al 7-lea Program Cadru pentru cercetare, dezvoltare tehnologică şi activităţi demonstrative. De asemenea, portalul urmăreşte îmbunătăţirea exploatării rezultatelor cercetării, punând accentul pe sectoarele vitale pentru competitivitatea europeană, şi promovarea cunoştinţelor dobândite, stimulând performanţele companiilor în domeniul inovării şi facilitând recunoaşterea publică a noilor tehnologii.

Înfiinţată la începutul anului 1992, Siveco România SA este liderul caselor de software din România, asigurând o mare parte din proiectele informatice de anvergură din România, precum şi un volum important al exporturilor de produse software din România în ţări din Europa Centrala şi de Est, din Uniunea Europeană, spaţiul Comunităţii Statelor Independente, în Orientul Mijlociu şi Apropiat, în nordul Africii.

Între acţionarii Siveco România se numără Intel Capital, Polish Enterprise Fund V (fond de investiţii administrat de Enterprise Investors), Siveco Netherlands B.V. Compania oferă soluţii EAS, Document Management, Business Inteligence, eLearning, eHealth, eGovernment, eAgriculture, eCustoms şi eBusiness cu precădere pentru companiile mari şi mijlocii, de pe piaţa locală, cât şi pentru cea internaţională.

În prezent, soluţiile Siveco România sunt utilizate de către beneficiari din ţări de pe patru continente. 550 dintre aceşti beneficiari din România şi includ atât instituţii publice cât şi companii private.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb