SIVECO România promovează la nivel european proiectele naţionale pe care le dezvoltă

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 11 februarie 2009

NESSI susţine obţinerea fondurilor europene de cercetare pentru programe software de avangardă.

SIVECO România acordă un rol important parteneriatelor care vizează dezvoltarea de proiecte de cercetare. În calitate de membru al Reţelei Europene de Softwareşi Servicii (Networked European Software and Services Initiative NESSI), unul dintre cele mai importante organisme din domeniul ştiinţei serviciilor IT, SIVECO România promovează la nivel european proiectele pe care le dezvoltă în ţară, şi care pot fi replicate.

"Europa se confruntă azi cu profunde schimbări la nivelul atitudinilor sociale, condiţiilor economice şi ale mediului de afaceri. Tehnologia informaţiei şi a comunicaţiilor reprezintă un element esenţial de impulsionare a inovaţiei şi un nucleu de creştere economică, susţin organizaţiile membre NESSI. Companiile din Europa (atât din sectorul public cât şi din cel privat) au devenit tot mai dependente de software şi servicii. De punerea în aplicare a tehnologiilor inovatoare vor beneficia toate sectoarele economice, iar competiţia la nivel global va duce, în ultimă instanţă, la servicii publice eficiente, adică servicii mai bune pentru cetăţeni", declară Monica Florea, Responsabil Proiecte Europene în cadrul SIVECO România.

NESSI reuneşte 366 de membri din toată Europa - specialişti din universităţi, centre de cercetare, fundaţii, jucători importanţi de pe piaţa IT, susţinând interesele companiilor care activează în domeniul cercetării-dezvoltării, încurajând obţinerea fondurilor europene de cercetare pentru programe software de avangardă.

Parteneriatul cu NESSI se adaugă altor parteneriate dezvoltate de SIVECO România cu organizaţii profesionale şi de afaceri importante unde compania este membră: Asociaţia Europeana pentru Tehnologia Informaţiei (European Information Technology Association), Camera de Comerţ Româno-Americană, Camera de Comerţ şi Industrie Franco-Română.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb