Solutie software dezvoltata de compania româneasca The Red Point certificata de catre SAP AG

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 20 decembrie 2007

Academis este prima solutie software integrata, dedicata asistarii si optimizarii managementului institutiilor de învatamânt superior

Compania SAP AG a certificat solutia software Academis, dezvoltata de catre The Red Point, partener SAP Gold în România. Academis are la baza pachetul SAP All-in-One si solutia University Management System, si este prima solutie software integrata, dedicata asistarii si optimizarii managementului institutiilor de învatamânt superior.

Certificarea solutiei Academis reprezinta rezultatul îndeplinirii unor conditii riguroase cât si a standardelor de implementare conforme cu metodologia SAP, recunoscute pe plan international. Ca urmare a acestei certificari, compania The Red Point va beneficia de o serie de facilitati, precum si de posibilitatea de a fi recunoscuta si recomandata la nivel international.

"Dezvoltarea tehnologiilor informationale educationale este o prioritate pentru The Red Point România. Într-o lume a schimbarilor rapide, fiecare zi e o noua provocare, o noua presiune asupra universitatilor, impunându-le acestora cresterea competitivitatii, optimizarea si controlul proceselor specifice. O gestionare eficienta a resurselor existente în acest domeniu, presupune viteza de reactie din partea universitatilor, flexibilitate si deschidere. Certificarea solutiei Academis reprezinta confirmarea expertizei The Red Point în mediul universitar si implicarea permanenta a companiei în dezvoltarea de solutii care sa permita institutiilor de învatamânt superior redefinirea modelelor manageriale în contextul unei societati informationale eficiente", a declarat Alexandru Uglea Director General The Red Point.

"Învatamântul superior din România cunoaste, în ultimii ani, transformari profunde ca structura, obiective si nivel de performanta. În acest context, tehnologia informatiei va genera schimbari majore în modelele manageriale clasice ale universitatilor, prin adoptarea unor noi sisteme informatice de gestionare, mai eficiente. Solutia Academis este bazata pe expertiza a câteva decenii de lucru cu institutii de învatamânt superior din întreaga lume a SAP si pe experienta locala a partenerului nostru The Red Point" a declarat Adina Sprînceana, Teritory Sales Manager SAP România.

Strategia de dezvoltare pe termen mediu si lung a companiei The Red Point cuprinde implementarea solutiei Academis si în cadrul unor universitati internationale. În plus, solutia Academis face acum parte din portofoliul de solutii SAP si este singura solutie dedicata modernizarii si sustinerii managementul academic din România.

Academis asigura institutiilor de învatamânt superior beneficii specifice unui management academic de succes, precum coordonarea, monitorizarea si optimizarea tuturor proceselor în cadrul universitatii, îmbunatatirea managementului universitar si alinierea acestuia la cel european, fundamentarea proceselor decizionale prin informatii corecte si complete referitoare la eficienta si costuri, precum si un control mai eficient asupra operatiunilor institutiei.

Despre SAP

SAP este liderul mondial în furnizarea de solutii software pentru afaceri. Astazi, SAP are peste 43.400 de clienti în mai mult de 120 de tari. Aplicatiile SAP acopera o gama larga de solutii, de la cele proiectate pentru companii mici si mijlocii pâna la suite de solutii pentru organizatii globale. Cu ajutorul platformei tehnologice de aplicatii si integrare SAP NetWeaver, aplicatiile software SAP permit companiilor din întreaga lume sa îsi îmbunatateasca relatiile cu clientii si partenerii, sa îsi eficientizeze activitatea si sa obtina avantaje semnificative în cadrul întregii organizatii. Procesele cheie dintr-un numar variat de industrii sunt cuprinse în functionalitatile oferite de cele peste 27 de solutii adaptate pentru domenii de afaceri. Cu subsidiare în peste 50 de tari, compania este listata la burse precum Bursa din Frankfurt sau NYSE, cu simbolul "SAP".

SAP România s-a înfiintat în 2002, activitatea sa fiind concentrata pe vânzari si marketing precum si pe dezvoltarea versiunilor localizate ale solutiilor SAP. Cu o cota de piata de 25,2% în 2006 (conform IDC) si peste 200 de clienti în România, SAP este liderul pietei de solutii software pentru afaceri din România.

Despre The Red Point

The Red Point este o companie privata ce activeaza în domeniul IT: furnizare de servicii de consultanta IT si solutii software pentru companii si institutii din România. Domeniile de business în care activeaza compania sunt: educatie, transporturi, sector public, comercial. Orientarea companiei catre oferirea de solutii si servicii de calitate este reflectata de portofoliul de proiecte, care include companii si organizatii cu renume national si international, garantie a standardelor de calitate pe care si le propune compania fiind si certificarea ISO9001/2000 pentru sistemul de management intern.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb