Soluţii noi Aldata bazate pe suita de optimizare Apollo şi capabilităţile suitei G.O.L.D

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 7 aprilie 2009

Apollo Space Optimization şi suita G.O.L.D. Retail oferă împreună o optimizare eficientă a sortimentelor şi spaţiului, a lanţului de operaţiuni de aprovizionare, având ca rezultat reducerea costurilor, a pierderilor şi o creştere a prezenţei produselor la raft

Aldata Solution, furnizor principal de soluţii de software pentru sectorul de retail, anunţă prezenţa pe piaţă a suitei Aldata Apollo Space Optimization, un grup de module puternice şi uşor de folosit care permite retailerilor şi comercianţilor să îmbunătăţească performanţa şi prezenţa la raft. Utilizată în combinaţie cu suita de retail Aldata G.O.L.D., Aldata Apollo Space Optimization beneficiază de opţiuni ce cuprind previziuni privind cererea, optimizarea aprovizionării şi planificarea inventarului, pentru a oferi sortimente adaptate nevoilor consumatorului şi planificare orientată către aceştia, pentru fiecare magazin în parte. Acest lucru are ca rezultat reducerea pierderilor şi a costurilor şi un nivel ridicat al satisfacţiei consumatorilor.

Shaun Bossons, Senior Vice President, Aldata, Apollo: "80% dintre bunurile ambalate pentru consumatori sunt vândute la raft, acest lucru fiind un aspect important al domeniului de retail. Suita Aldata Apollo Space Optimization permite retailerilor să facă faţă mai bine schimbărilor privind obiceiurile de cumparare, să îmbunătăţească procesul de colaborare între retaileri şi comercianţi şi să se asigure că planurile de dezvoltare ale companiei sunt îndeplinite."

Componenta principală a suitei Aldata Apollo Space Optimization este Apollo Designer Workstation, disponibilă în versiune electronică şi print. Apollo Designer Workstation oferă retailerilor şi comercianţilor posibilitatea să automatizeze producţia planogramelor, permiţând execuţia complexă şi precisă a planificării şi a noilor produse lansate, pentru orice nivel. De asemenea, permite răspândirea merchandising-ului in-store, toate componentele putând fi adaptate pentru a se potrivi unui anume retailer sau comerciant. Drept urmare, Apollo Designer Workstation oferă mijlocul de a îmbunătăţi colaborarea strategică între comerciant şi retailer, pe parcursul întregului proces de management, asigurându-se că operaţiunile de strategie şi retail sunt optimizate.

Suita Aldata Apollo Space Optimization permite retailerilor să îşi dezvolte afacerea, asigurându-se că produsele îndeplinesc standardele necesare pentru inventar, pentru a satisface nevoile clienţilor, să asigure un nivel înalt al satisfacţiei consumatorilor prin sortimente customizate, care se bazează pe nevoile consumatorilor. De asemenea, cu ajutorul acesteia, retailerii pot să reducă costul de bază al afacerii, minimizând pierderile şi reducând costurile pentru toate categoriile de produse, să implementeze planul de dezvoltare în magazine, verificând respectarea planogramei de magazin şi a merchandising-ului, pentru un impact maxim al strategiei de marketing, să colaboreze strategic cu persoanele cheie ale categoriei pe parcursul procesului de merchandising, pentru excelenţa operaţională a categoriei şi să aiba profit imediat, folosind o soluţie accesibilă, flexibilă, care poate fi implementată în câteva zile.

Allan Davies, CMO, Aldata Solution: "Această combinaţie între optimizarea spaţiului şi eficienţa lanţului de aprovizionare permite retailerilor să ofere cele mai bune produse şi solutii de plasament, pe măsură ce nevoile consumatorilor se schimbă. Acest lucru este important în perioada economică actuală, când comportamentul de consum, loialitatea şi frecvenţa de cumparare se schimbă mai repede decât înainte."

Aldata este 100% dedicată îmbunătăţirii afacerilor focusate pe retail şi pe en-gros. Compania furnizează clienţilor soluţii de software integrate, flexibile şi moderne create special pentru a mări productivitatea, performanţa şi profitul. Cu peste 24.000 de instalări de succes în 52 de ţări, de la magazine la hypermarketuri, peste 480 de depozite deschise şi clienţi cu 5 până la 5000 de outlet-uri, compania furnizează în permanenţă informaţii pentru îmbunătăţirea afacerilor din zona retail şi en-gros. Aldata Solution este o companie publică cotată la NASDAQ OMX Helsinki Ltd cu identificatorul ALD1V.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb