Soluţiile Infor prezentate de "LLP Bucharest" la LLP Club

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 11 noiembrie 2008

"LLP Bucharest" continuă tradiţia întâlnirilor cu clienţii săi, organizând un nou eveniment din seria LLP Club, anunţă un comunicat al companiei. Conferinţele LLP Club sunt o modalitate eficientă de comunicare a noutăţilor legate de soluţiile aflate în portofoliul companiei, primul eveniment din această toamnă fiind dedicat soluţiilor Infor.

La această ediţie au fost prezentate noile facilităţi din Infor FMS SunSystems 5 şi procedurile simplificate de upgrade la versiunea 5. În cadrul evenimentului, LLP a prezentat în premieră programul "LLP Upgrade". Prin intermediul acestui program clienţii se pot conecta direct de la sediul lor la un server LLP, având posibilitatea de a testa live noile versiuni ale aplicaţiilor LLP. Infor FMS SunSystems 5 dispune de o interfaţă îmbunătăţită şi asigură un plus de eficienţă în derularea proceselor de business.

De asemenea, în cadrul evenimentului a fost prezentată soluţia de business intelligence de la Infor. Infor PM este în acest moment una dintre cele mai complete soluţii de business intelligence existente pe piaţă, permiţând integrarea perfectă cu cele mai utilizate soluţii ERP şi de baze de date.

Infor Corporation, compania care are în portofoliu soluţiile SunSystems şi PM, este al treilea furnizor global de soluţii de business după SAP şi Oracle. Infor are în portofoliu mai multe soluţii ERP, CRM şi SCM, realizând o cifră de afaceri de peste 2 miliare USD.

În premieră la LLP Club a fost prezentată o soluţie de management de documente. Kontrolla este o soluţie modernă de document management, soluţia oferind un portal web pentru acces la documente, precum şi funcţii avansate de integrare cu Infor FMS SunSystems şi alte soluţii ERP.

"Au trecut 11 ani de când am lansat Infor FMS Systems pe piaţa românească. SunSystems este, cred, cea mai puternică soluţie financiară existentă la nivel global, urmând a fi utilizată ca aplicaţie financiară pentru toate aplicaţiile ERP pe care Infor le are în portofoliu. În România, sunt companii care folosesc Infor SunSystems de aproape zece ani şi nu au intenţia de a trece la alt sistem. Este un lucru notabil, ţinând cont de faptul că în general durata de viaţă a unui sistem ERP este de aproximativ 5 ani", a precizat Robert Komartin, Managing Director, LLP Bucharest.

De asemenea, LLP Bucharest are o bază mare de clienţi pentru produsele Infor, printre aceştia fiind nume de companii sonore (Petrom, NNDKP, Akta - Digutal Cable Systems, ZAPP-Telemobil, Accor Services, Grand Hotel Marriott, Philip Morris, PRO TV, Realitatea Media, HBO, AIG Romania, Avon Cosmetics, BRD Sogelease, Europharm Holding - GSK, KPMG Romania etc.).

Seria de evenimente LLP Club este parte integrantă a strategiei LLP Bucharest, asigurând un contact eficient cu clienţii şi un sprijin permanent pentru adaptarea aplicaţiilor ERP şi optimizarea fluxurilor de afaceri existente la nivelul companiilor.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb