Sony "Rolly" prezent şi în Europa

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 3 septembrie 2008

"Sony" anunţă prezenţa player-ului "Rolly" (SEP-30BT) şi în magazinele europene, începând cu octombrie 2008. "Rolly" este un player audio portabil de la Sony, de dimensiunile unei palme, care se roteşte şi dansează pe ritmul muzicii. "Rolly" va fi disponibil în variantele negru şi alb.

Combinând inovaţiile Sony din domeniul inteligenţei artificiale şi al tehnologiei audio portabile, "Rolly" îmbină calitatea incredibilă a sunetului cu puterea de a se mişca, rezultatul fiind o experienţă de divertisment unică. Abilitatea de a se mişca este obţinută prin utilizarea a şase componente mobile, alcătuite din rotiţe, braţe şi articulaţii, a căror mişcare este coordonată cu aprinderea a două rânduri de beculeţe ce pot reda peste 700 de nuanţe diferite. Un amplificator digital şi două boxe orizontale cu magneţi din neodim permit utilizatorilor să se bucure de calitatea extraordinară a sunetului player-ului, de oriunde din cameră.

Cu o memorie flash încorporată de 2GB, "Rolly" poate stoca până la 520 de minute de muzică în format MP3 la 128kbps. Dispozitivul este compatibil cu formatul AAC fără Digital Rights Management. După o singură încărcare completă "Rolly" va avea până la cinci ore de autonomie la playback şi până la patru ore pentru mişcare. "Rolly" beneficiază de o tehnologie Bluetooth, oferind astfel o varietate de posibilităţi de conectare, permiţând utilizatorilor să folosească player-ul Rolly pentru redarea muzicii stocate pe alte dispozitive Bluetooth, precum PC-urile sau telefoanele mobile.

Spre deosebire de restul player-elor de pe piaţă, "Rolly" are senzori de mişcare ce permit accesarea comenzilor dispozitivului. Astfel, utilizatorii pot schimba piesa sau pot modifica volumul prin învârtirea rotiţelor, sau îl pot pune pe modul shuffle doar printr-o uşoară clătinare a dispozitivului.

Pentru sincronizarea mişcărilor pe muzică, "Rolly" dispune de propriul software, Rolly Choreographer, care analizează ritmul muzicii şi creează algoritmi standard pentru mişcările dispozitivului. Utilizatorii pot modifica mişcările de dans ale player-ului prin adăugarea unor mişcări diferite ale dispozitivului. Odată creat, dansul "Rolly" poate fi previzualizat, cu ajutorul software-ului.

"Rolly" va fi livrat în magazinele din Europa cu trei piese cu coregrafiile deja create: "The Pretender" - Foo Fighters, "Girlfriend" - Avril Lavigne şi "Acceptable In The 80"s" - Calvin Harris. În plus, vor fi incluse două piese demo, pentru exemplificare îmbinării muzicii cu dansul.

"Rolly" şi logo-ul "Rolly" sunt mărci înregistrate ale "Sony Corporation".

"Sony" este producător de sisteme audio, video, de comunicaţii şi tehnologie a informaţiei pentru consumatorii de pretutindeni sau pentru destinaţii profesionale. Cu afacerile sale din domeniul muzicii, al filmului, jocurilor şi cele din zona online, "Sony" se poziţionează ca una dintre cele mai importante mărci de bunuri de larg consum din lume. "Sony" a înregistrat vânzări consolidate anuale de 55,44 miliarde de euro (8.871 miliarde de yeni), pentru anul fiscal încheiat la 31 martie 2008, bazate pe o rată medie de schimb de 160 yeni la 1 euro. Deţine aproximativ 180.500 angajaţi în toată lumea.

În Europa, "Sony" a înregistrat vânzări consolidate de 12,73 miliarde euro (2.328 miliarde yeni) pentru anul fiscal care s-a încheiat la 31 martie 2008. Sony Europa, cu sediul central la Sony Center am Potsdamer Platz din Berlin, este responsabilă pentru afacerile cu produse electronice din Europa şi a înregistrat vânzări consolidate de 9,55 miliarde de euro pentru aceeaşi perioadă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb