STAR TAXI: Creştere cu 30% a cifrei de afaceri în 2022

D.T.
Companii / 20 februarie 2023

Creştere cu 30% a cifrei de afaceri în 2022

Compania românească Star Taxi anunţă o creştere cu 30% a cifrei de afaceri în 2022, la peste 4,2 mil. lei, comparativ cu 2021. Anul trecut, compania a înregistrat peste 20 de milioane de comenzi la nivel naţional, cu peste 30% mai mult faţă de anul anterior şi îşi continuă creşterea şi în acest an, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului, cele mai multe curse au fost efectuate anul trecut în Bucureşti, Cluj şi Braşov. Prezentă în peste 15 oraşe din România, Star Taxi are în plan ca anul acesta să îşi extindă serviciile în alte cinci oraşe.

"Ne-am apropiat anul trecut de atingerea mediei de o comandă în fiecare secundă, determinată de eforturile noastre constante de a oferi clienţilor Star Taxi servicii de transport calitative, prin şoferi parteneri selectaţi şi fără tarife dinamice" a declarat Vicol Moldoveanu, CEO Star Taxi.

La nivel naţional, Star Taxi are o reţea formată din peste 20.000 de şoferi activi, iar media rating-ului unui şofer se ridică la 4,85. Aceştia sunt monitorizaţi permanent în momentul în care rating-ul lor se modifică şi pot fi excluşi din aplicaţie dacă nu îşi îmbunătăţesc serviciile. De asemenea, şoferii cu un rating mare beneficiază de mai multă vizibilitate şi sunt alocaţi mai des comenzilor. Pentru anul acesta, compania vizează extinderea numărului de şoferi parteneri cu încă 10%, adaugă comunicatul.

În ceea ce priveşte metodele de plată, românii au optat anul trecut în procent de 70% pentru plata cu numerar a curselor de taxi, dar migrează masiv către plata cu cardul, tendinţă ce va cunoaşte o creştere, atât din prisma clienţilor, cât şi a şoferilor parteneri, impulsionată şi de modificările legislative care impun firmelor cu afaceri de peste 10.000 de euro să ofere plata cu cardul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb