STRATEGIA 2016-2020 ANCOM vrea introducerea unei perioade de probă în contractele de servicii mobile

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 5 august 2016

ANCOM vrea introducerea unei perioade de probă în contractele de servicii mobile

ANCOM ia în calcul introducerea unei perioade de probă în contractele de servicii mobile cu executare succesivă care exclud furnizarea de echipamente, pentru a le facilita utilizatorilor schimbarea furnizorului şi pentru a stimula cererea de servicii, potrivit Strategiei Autorităţii pe 2016-2020.

Autoritatea intenţionează să realizeze hărţi interactive de acoperire teritorială a reţelelor de comunicaţii care vor permite afişarea unor detalii relevante pentru utilizatori, precum viteze de transfer de date, tehnologii disponibile şi nivelul calitativ al acoperirii.

În plus, ANCOM va analiza dacă includerea serviciilor de acces în bandă largă în serviciul universal poate susţine obiectivele Agendei Digitale pentru România, astfel încât să determine extinderea reţelelor de bandă largă la puncte fixe în zone defavorizate şi, astfel, maximizarea acoperirii la nivel de populaţie până în anul 2020.

Cătălin Marinescu, Preşedintele ANCOM, a precizat, citat de Mediafax: "În următorii cinci ani vom promova mai mult decât oricând inovarea şi performanţa tehnologică la nivelul infrastructurii de comunicaţii din România. Reţelele mai eficiente, cu performanţe tehnice superioare, încorporează inovaţia mai repede, pot concura mai bine şi permit furnizarea de servicii mai competitive în zone geografice mai extinse".

Potrivit Strategiei, pachetele de servicii de comunicaţii convergente fix-mobil vor deveni produse de masă până în anul 2020. Utilizatorii români vor avea la dispoziţie tot mai multe servicii şi aplicaţii oricând, oriunde (acasă, la serviciu, în vacanţă, staţionar sau în mişcare etc.) şi pe orice echipament (calculator desktop sau portabil, tabletă, telefon etc.). În egală măsură, Wi-Fi-ul va deveni o obişnuinţă pentru conectarea online a multiplelor echipamente terminale în majoritatea gospodăriilor din România.

Pe măsura migrării serviciilor în online, frontierele dintre serviciile de comunicaţii electronice tradiţionale şi serviciile online ("aplicaţii") se vor estompa. Utilizatorii se vor angaja tot mai des în comunicaţie simultană printr-o varietate de echipamente şi aplicaţii, astfel încât servicii precum videotelefonia pe televizor sau tabletă vor înlocui tot mai des clasicele apeluri vocale în familie şi între prieteni, iar teleconferinţa pe laptop, multe dintre deplasările oamenilor de afaceri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
fngcimm.ro
danescu.ro
boromir.ro
chocoland.ro
arsc.ro
domeniileostrov.ro
leonidas-universitate.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Ian. 2025
Euro (EUR)Euro4.9736
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.8269
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2922
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9269
Gram de aur (XAU)Gram de aur414.0962

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

erfi.ro
Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb