System Innovation România semnează un parteneriat cu dezvoltatorul german de aplicaţii Variatec

E.D.
Companii #IT / 2 octombrie 2014

System Innovation România, compania care implementează SAP Business One în România şi Sud-Estul Europei, a semnat un parteneriat cu firma germană Variatec, Global SAP Partner, pentru distribuţia de aplicaţii specializate pentru proiecte industriale, producţie şi management mobil al depozitelor.

Potrivit unui comunicat remis astăzi redacţiei, decizia a fost luată în urmă creşterii complexităţii proiectelor derulate în ultimul an şi a cerinţelor tot mai sofisticate ale clienţilor locali. Cercetările de marketing realizate de System Innovation au arătat că firmele din România care investesc într-o soluţie ERP îşi definesc cerinţe tot mai rafinate, care includ componente de mobilitate, gestiune depozite, project management.

În urmă acestui parteneriat, clienţii System Innovation România au acces la o serie de addon-uri performanţe care oferă funcţionalităţi suplimentare soluţiei SAP Business One. Addon-urile Variatec sunt certificate de către SAP, sunt integrate nativ cu SAP Business One şi nu implică dezvoltarea unor conectori dedicaţi, ceea ce nu induce majorarea costurilor de implementare. Prima soluţie oferită pieţei locale este Mobile Warehouse Management for SAP Business One, add-on cu o largă utilizare printre companiile europene, care permite gestionarea operaţiunilor specifice de depozit prin etichetare şi scanare mobilă pe baza codurilor de bare. Soluţia contribuie la automatizarea activităţii de depozitare, picking şi livrare şi determina o reducere de patru ori (valoare medie) a timpului de inventariere a stocurilor.

"Caietele de sarcini ale companiilor locale conţin tot mai frecvent cerinţe care nu pot fi satisfăcute cu o implementare ERP standard. Prin urmare am decis aducerea unor add-on-uri pentru SAP Business One, dezvoltate de compania germană Variatec şi folosite deja de peste 300 de clienţi din Europa de Vest. Sunt soluţii care ne vor permite un grad mai mare de personalizare a proiectelor şi implicit o creştere a beneficiilor oferite clienţilor", a declarat Irina Oprea, Director General System Innovation România.

În perioada următoare, System Innovation România va aduce pe piaţă locală şi alte add-onuri cu funcţionalităţi avansate cum ar fi planificarea producţiei, project management, configurare produse etc. Astfel, compania va oferi clienţilor soluţii complete care să gestioneze cele mai diverse tipuri de activităţi sau procese de afaceri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb