Toamna premierelor la Brother

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 28 septembrie 2007

Compania Brother International Austria GmbH prin Biroul său de Reprezentare din România organizează astăzi la Hotelul JW Marriott din Bucureşti "Point of Japan Quality", eveniment dedicat prezentării unor noi tehnologii şi echipamente de printare laser şi inkjet color, care se înscrie într-un ciclu de manifestări similare organizate de Brother International în întreaga Europă.

Dedicat partenerilor de distribuţie, dealerilor, resellerilor şi integratorilor din România, evenimentul de la Bucureşti reprezintă totodată şi o primă ocazie de prezentare a noii strategii Brother de abordare a pieţelor regionale şi locale, conform preocupărilor permanente ale companiei de a oferi clienţilor cele mai bune echipamente şi soluţii.

"Acest eveniment reprezintă pentru Brother International o primă manifestare a politicii noastre de raportare cât mai adecvată la potenţialul şi specificul pieţelor din Europa de Est şi de focalizare a strategiilor de produs în funcţie de cerinţele consumatorului," afirmă Masakazu GOTO, Director Eastern European Business in cadrul Brother International Austria GmbH. "Apreciem potenţialul important pe care îl reprezintă la ora actuală România şi după cum arată şi titlul conferinţei, dorim ca împreună cu partenerii noştri să promovăm mai activ înalta calitate a tehnologiilor de printare şi a echipamentelor Brother".

Cu ocazia conferinţei de la Bucureşti, Brother prezintă în premieră noi tehnologii de printare color laser şi inkjet, precum şi noile familii de imprimante şi multifuncţionale care incorporează aceste inovaţii. Astfel, după o perioadă de studii globale şi cercetări intensive, Brother lansează simultan în întreaga lume prima tehnologie de imprimare laser color proprietară Brother, oferă o calitate deosebită documentelor realizate cu noua familie de imprimante şi multifuncţionale laser color. Totodată este prezentată în premieră o noua gamă de imprimante şi multifuncţionale inkjet color cu un design compact şi modernizat, perfect adaptat la cerinţele de utilizare atât pentru acasă, cât şi ca echipamente de birou.

Beneficiind de o bogata experienţă de piaţă a corporaţiei Brother, de tehnologiile inovatoare şi de o largă gamă de produse biroul de reprezentanţă Brother din România acţionează în acord cu misiunea companiei, bazată pe permanenta preocupare de a oferi clienţilor şi partenerilor cele mai bune produse şi soluţii, aşa cum reiese din motto-ul: "Brother, At Your Side".

Despre Brother International

Grupul de companii Brother este unul dintre liderii mondiali în domeniul tehnologiilor şi echipamentelor office. Înfiinţată în anul 1934 compania Brother Industries Ltd. dispune acum de 19 spaţii de producţie şi 41 de birouri de reprezentare în 39 de ţări şi teritorii din întreaga lume. Brother International Europe Ltd. reprezintă concernul japonez la nivel european, iar Brother International Austria GmbH este compania care coordonează activităţile comerciale şi de service din ţările Europei de Est. Biroul de reprezentare din Romania a fost înfiinţat în ianuarie 2004 şi are ca obiectiv managementul relaţiilor cu partenerii de distribuţie şi dealerii produselor Brother, în special pentru sectorul echipamentelor de printing & business solutions.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb