UPC creşte vânzările la 3 Play cu o ofertă specială

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 25 martie 2008

UPC România are, începând de astăzi, o ofertă specială pentru clienţii care se abonează la unul dintre pachetele 3 Play Medium şi Large. Clienţii primesc cadou o imprimantă multifuncţională, cu scanner şi copiator, la încheierea unui abonament pe 3 ani.

"Păstrăm preţul şi componenţa pachetelor şi adăugăm o imprimantă multifuncţională pentru că dorim să aducem un plus de valoare în primul rând clienţilor noştri. Este o ofertă simplă, în spiritul UPC, iar clienţii noştri pot sta liniştiţi, fără să fie nevoie să caute calculele ascunse în ofertă. Mai precis, în preţul cunoscut de 75 lei, pentru pachetul Medium, sau 100 lei, pentru pachetul Large, clientul primeşte şi o imprimantă", a precizat Lucian Lupaşcu, Senior Marketing Manager.

Oferta 3 Play a companiei UPC, lansată în octombrie anul trecut, este competitivă pe piaţă şi include serviciul de televiziune, internet cu viteza de download de până la 20 Mbs şi convorbiri telefonice, gratuit, nelimitat. După 3 luni de la lansarea acestei oferte, numărul clienţilor de internet a crescut cu 15%, de la 157.600, la 30 septembrie 2007, la 181.800, la sfârşitul anului trecut.

"Aşteptăm o creştere a vânzărilor triple play şi în perioada următoare, deoarece piaţa oferă încă resurse de creştere şi noua ofertă va fi primită pozitiv de clienţii noştri. Avem stocurile de imprimante pregătite, astfel că orice client care va încheia un contract 3 Play Medium sau Large în perioada următoare va primi acasă o imprimantă", a mai spus Lucian Lupaşcu.

La achiziţionarea pachetelor 3 Play Medium sau Large, clienţii mai primesc un telefon cadou,

100% discount pentru taxa de instalare şi 100% discount pentru chiria modemului. Noua ofertă se adresează clienţilor care au două servicii de la companie şi doresc să treacă la 3 Play şi este valabilă la nivel naţional, în zona de acoperire UPC, în perioada 24 martie - 30 aprilie.

UPC România. UPC România este una dintre cele mai mari companii de comunicaţii prin cablu din ţara noastră. Reţelele UPC România deservesc, în acest moment, peste 1.300.000 de clienţi din aproximativ 200 oraşe. De când a intrat pe piaţa românească, în 1992, UPC a investit peste 600 de milioane USD, devenind astfel cel mai mare investitor american din ţară. UPC România este afiliată la Liberty Global, Inc.

Liberty Global, Inc. Liberty Global (NASDAQ: LBTYA, LBTYB şi LBTYK) este unul dintre liderii industriei mondiale de comunicaţii prin cablu oferind servicii video, voce şi acces la internet, pentru a conecta cei 10 milioane de clienţi la lumea informaţiei, a comunicării şi divertismentului. Compania are reţele de comunicaţii în bandă largă în 15 ţări, în principal în Europa, Japonia, Chile şi Australia. Liberty Global, Inc. deţine acţiuni în companii de distribuţie de programe şi conţinut media, cum sunt Jupiter TV în Japonia şi Chellomedia în Europa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb