Vodafone spune că furnizează servicii de telefonie mobilă SRTv în baza unei licitaţii

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 23 martie 2009

Contractul cu SRTv pentru furnizarea de servicii de telefonie mobilă a fost încheiat în urma organizării unei licitaţii, la începutul lunii octombrie 2008, precizează oficialii Vodafone România.

Potrivit aceloraşi oficiali, contractul acoperă o parte dintre simurile necesare SRTv, Vodafone nefiind singurul operator care a fost selectat in urma acestei licitaţii.

Societatea Română de Televiziune (SRTv) a cumpărat servicii de telefonie mobilă în valoare de 588.235 de lei (fără TVA) de la Vodafone, iar potrivit site-ului guvernamental de licitaţii, negocierile între cele două părţi au avut loc fără anunţ de participare, sub motivul că "serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive legate de protejarea unor drepturi de exclusivitate". Conform Legii achiziţiilor publice, aceasta înseamnă că firma are drept exclusiv pentru serviciile respective.

Biroul de presă al SRTv a informat NewsIn că nu s-a făcut licitaţie "din motive tehnice", pentru a nu se pierde numerele de telefon deja folosite de angajaţi ai televiziunii publice. Exclusivitatea se referă, potrivit Biroului de presă al SRTv, la portabilitatea numerelor de telefon, care nu ar fi fost în vigoare la data încheierii contractului. Altfel spus, reprezentanţii televiziunii publice spun că s-a ales Vodafone pentru ca unii salariaţi să îşi păstreze numerele de telefon din această reţea.

Conform site-ului guvernamental de licitaţii publice, contractul a fost atribuit Vodafone România S.A. pe 3 noiembrie 2008. Serviciul de portabilitate a numerelor de telefon mobil a devenit operaţional pe 21 octombrie 2008 şi fusese anunţat public cu mult înainte de această dată.

Portabilitatea numerelor este un serviciu destinat utilizatorilor de telefonie care permite abonaţilor să păstreze numărul de telefon atunci când schimbă furnizorul de servicii de telefonie. Se pot porta numerele de telefonie fixă, mobilă şi numere speciale precum cele din categoria 0800 sau 0900. Portarea se face doar în cadrul aceleaşi categorii (fix-fix, mobil-mobil).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb