VTEX s-a clasat pe locul 2 la categoriile "Comerţ digital B2C" în raportul Gartner Critical Capabilities for Digital Commerce 2023

T.B.
Companii / 31 august 2023

VTEX s-a clasat pe locul 2 la categoriile "Comerţ digital B2C" în raportul Gartner Critical Capabilities for Digital Commerce 2023

VTEX (NYSE: VTEX), platforma enterprise de comerţ digital cu ajutorul căreia brandurile şi retailerii îşi gestionează operaţiunile de comerţ la nivel global, a fost numită "Vizionară" de către Gartner în Magic Quadrant for Digital Commerce 2023, un raport care evaluează furnizorii de soluţii pentru ecommerce, folosind o serie de parametri esenţiali ce oferă informaţii despre caracterul complet al viziunii lor, precum şi despre capacitatea lor de execuţie, potrivit unui comunicat al VTEX. De asemenea, VTEX s-a clasat pe locul al doilea la următoarele categorii: Comerţ digital B2C (4,14/5), Comerţ digital B2C şi B2B pe aceeaşi platformă (3,96/5) şi Modele de afaceri complexe (4,01/5), pe locul al treilea la categoria Composable Commerce (4,25/5) şi pe locul al cincilea la Comerţ digital B2B (3,85/5) în raportul Gartner Critical Capabilities for Digital Commerce.

"Credem că acest lucru reflectă capacitatea noastră de a susţine nevoile complexe ale marilor companii globale prin intermediul platformei noastre de tip composable. Pe măsură ce acestea migrează de pe sistemele legacy pe platforma VTEX, abordarea de tip Pragmatic Composability a VTEX le permite să se concentreze pe componentele comerciale care oferă valoare afacerii lor, să îşi eficientizeze procesele şi să-şi reducă timpul de lansare pe piaţă. Toate acestea, bazându-se pe capabilităţile native ale VTEX", declară Santiago Naranjo, Chief Revenue Officer (CRO) la VTEX, potrivit comunicatului.

Aşa cum a menţionat Gartner în raportul Gartner Hype Cycle for Digital Commerce din 2023, mai mulţi factori determină retailerii să treacă către comerţul composable, inclusiv "nevoia de a adopta o abordare modulară care să ofere mai multă flexibilitate tehnologiei de comerţ digital, permiţând companiilor să schimbe funcţionalităţile cu cele mai bune module de la un alt furnizor sau o soluţie pe care o dezvoltă ei înşişi".

"Principalele motive pentru migrarea pe platforma VTEX au fost nevoia de creştere a agilităţii, dar şi soluţiile superioare oferite. Ne-am dorit un produs de viitor, cu o arhitectură composable, şi am ales VTEX pentru că este o companie vizionară care inovează în industria comerţului digital, dar şi în piaţa de consum, aducând noi capabilităţi într-un ritm mai rapid. Practic, VTEX ne ajută să folosim aceste inovaţii în avantajul consumatorilor şi consultanţilor noştri", a declarat Venkat Gopalan, Chief Digital Officer (CDO) şi Chief Technology Officer (CTO) la Belcorp, care a implementat recent platforma VTEX în şase ţări şi a lansat platforma globală în doar cinci luni, potrivit sursei citate.

VTEX are succes pe piaţă pentru că a transformat complexitatea comerţului digital de tip headless şi composable într-o arhitectură pragmatică ce permite brandurilor şi retailerilor să-şi conecteze întregul ecosistem comercial, ajutându-i să descopere noi fluxuri de venit. În ultimele 12 luni, VTEX a atras de două ori mai multe recenzii decât orice alt furnizor, o evaluare generală de 4,7 din 5 şi un scor de 96% la "Willingness to Recommend", pe baza a 67 de recenzii ale clienţilor pe Gartner Peer Insights din 21 august 2023, arată datele din comunicat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb