WAITROSE alege soluţiile ALDATA pentru maximizarea eficienţei lanţului de distribuţie

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 20 octombrie 2009

Waitrose este interesat de dezvoltarea unei platforme de creştere, cu o reducere semnificativă a inventarului de depozitare şi optimizarea disponibilităţii produselor

Waitrose a ales soluţiile Aldata, furnizor principal de soluţii software pentru industria de retail, ca parte a unei iniţiative IT importante care are ca scop optimizarea aprovizionării şi organizării furnizorilor pentru 6 din depozitele sale din Marea Britanie. Noua soluţie Aldata va fi aplicată până în luna decembrie 2010, sistemele vechi fiind înlocuite treptat, pe parcursul a doi ani de zile. Aldata a fost selectată în urma unei evaluări complete a celor mai mari furnizori de software în domeniul lanţului de distribuţie.

Waitrose a raportat recent o creştere a vânzărilor de 10,2%, plasându-se printre retailerii de top din Marea Britanie, având cea mai mare rată de creştere pe segmentul bunurilor de larg consum. Pe lângă creşterea business-ului de bază, retailer-ul îşi diversifică şi modelul de business prin extinderea platformei de shopping online şi deschiderea unor magazine de mici dimensiuni. Această creştere, combinată cu intensificarea promoţiilor in-store bazate pe preţ, pe procentul ridicat al produselor proaspete oferite precum şi pe angajamentul ferm de a reduce considerabil emisiile de CO2 rezultate în urma transportului, au condus la complexitatea lanţului de distribuţie.

Liz Gemmill, Head of Supply Chain la Waitrose: "Luând în considerare creşterea de care s-a bucurat business-ul nostru şi planurile ambiţioase pe care le avem pentru următorii ani, ştiam că va trebui să modernizăm sistemele IT în ceea ce priveşte lanţul de distribuţie pentru a fi pregătiţi pentru viitor. Am ales Aldata pentru că aveau cea mai bună soluţie pentru Aprovizionarea Depozitelor, dar şi pentru că modularitatea sistemului ne oferă posibilitatea de a extinde utilizarea în tot lanţul de distribuţie, când va fi momentul potrivit pentru Waitrose."

Mark Croxton, Managing Director la Aldata UK adaugă: "Suntem încântaţi de parteneriatul cu Waitrose deoarece compania îşi doreste să se dezvolte şi să îşi diversifice operaţiunile din Marea Britanie. Obiectivul nostru este să oferim beneficii de business vizibile şi rapide, în special în ceea ce priveşte economiile de inventar. Desigur, odată cu acestea vin şi îmbunătăţirile în ceea ce priveşte disponibilitatea produselor pentru consumatori, pentru o satisfacţie mai mare a clienţilor."

Lanţul britanic de supermarket-uri Waitrose operează 217 supermarket-uri în Marea Britanie. Este parte a John Lewis Partnership, unul din cei mai mari retaileri din Marea Britanie. Concentrându-se pe produse proaspete, de calitate superioară, Waitrose îşi propune să combine comoditatea unui supermarket cu expertiza şi serviciul unui magazin specializat.

Aldata este lider global în furnizarea de soluţii de business integrate organizaţiilor ce servesc pieţele de de retail şi distribuitorilor en-gros. Aldata are o tradiţie de neegalat- 20 de ani în furnizarea de proiecte software targetate, ce îmbunătăţesc considerabil afacerile clienţilor săi, de la furnizor la cumpărător. Astăzi, printre clienţii Aldata se numără 15 din cei mai mari 30 de retaileri globali, mii de branduri de retail şi sute de lanţuri naţionale şi regionale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb