WIZROM SOFTWARE: Cererea de aplicaţii de business s-a dublat în domeniile manufacturing şi auto, în prima jumătate a anului

E.D.
Companii #IT / 17 septembrie 2014

Cifra de afaceri a Wizrom a crescut cu 5%, la 3,3 milioane euro

Wizrom Software a înregistrat o dublare a cererii de soluţii software din partea companiilor de manufacturing în prima jumătate a anului, ceea ce a dus la o creştere de 5% a cifrei de afaceri a grupului Wizrom în această perioadă, la 3,3 milioane de euro, estimarea pentru T3 fiind de asemenea optimistă, arată un comunicat al companiei remis astăzi redacţiei.

Potrivit documentului, această creştere s-a înregistrat pe fondul creşterii nevoii de viteză şi acurateţe în gestionarea comenzilor de la beneficiarii exporturilor româneşti în străinătate.

"Lunga perioadă de incertitudine economică ce a urmat crizei economice, marcată de stagnarea cererii interne, a generat efecte neaşteptate în industrie. Obligate de stagnarea cererii interne, firmele de manufacturing s-au orientat către export, ceea ce le-a adus nu numai supravieţuirea, ci şi o neaşteptată prosperitate. La pachet, a venit nevoia de aplicaţii software cu care să gestioneze comenzile de la clienţii din afară", transmit reprezentanţii companiei.

"Această vară a fost marcată de o activitate foarte intensă, în sensul că pe lângă contractele de mici dimensiuni, am ajuns la o rată de mai mult de un contract de anvergură pe săptămână, un record absolut pentru ultimii şase-şapte ani. În general, un proiect de anvergură implică implementarea unei combinaţii de soluţii de tip ERP, BI, CRM, WMS, SFA şi altele, în funcţie de solicitările clienţilor", a declarat Adrian Bodomoiu, Director General al grupului Wizrom, compania cu cel mai mare număr de clienţi ERP în România.

Pe lângă manufacturing, al doilea segment care a contribuit la creşterea grupului de companii Wizrom a fost şi este domeniul auto, unde competiţia dintre dealerii şi service-urile auto a generat o cerere de software de gestiune a bazelor de clienţi.

Creşterea veniturilor şi menţinerea ritmului de noi contracte se datorează şi posibilităţii de licenţiere de tip Software-as-a-Service (SaaS) în loc de sistemul de licenţiere tradiţional, ceea ce permite defalcarea investiţiei în rate lunare. În plus, se conturează şi o tendinţă interesantă în rândul managerilor care utilizează ERP:

"Am remarcat reorientarea utilizatorilor de ERP de la analiza istorică şi de cuantificare la cea de predicţie şi organizare, pentru a creşte eficienţa companiei. Practic, managerii nu mai folosesc ERP doar pentru a măsura ce a fost, ci şi pentru a eficientiza activitatea curentă şi a planifica viitorul", a explicat directorul general al grupului Wizrom.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Noi. 2024
Euro (EUR)Euro4.9750
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5669
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2973
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9304
Gram de aur (XAU)Gram de aur402.0590

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Mirosul Crăciunului
ccib.ro
thediplomat.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb