Wizz Air deschide cea de-a 22-a bază, în Debrecen

Elena Deacu
Companii #Aeronautică / 21 mai 2015

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat astăzi că va deschide cea de-a 22-a baza a sa, în Debrecen (Ungaria), pe 16 decembrie, cu un nou Airbus A320 şi dezvoltarea serviciilor sale regionale din Ungaria.

Debrecen beneficiază deja de zboruri Wizz şi va fi a doua bază din Ungaria a companiei. Noua aeronavă va creşte numărul de rute deservite de la Debrecen la şase şi va asigura creşterea cu 136% a capacităţii anuale de transport de la aeroportul local, la 145.000 de locuri pe an. Compania speră că această creştere va impulsiona piaţa locală a locurilor de muncă în aviaţie şi în turism, întrucât consumatorii vor avea acces la un număr mai mare de zboruri low cost.

WIZZ va opera trei rute noi de la baza sa din Debrecen către Bruxelles Charleroi, Malmo şi Paris Beauvais, începând din 16 decembrie, cu o frecvenţă iniţială de două zboruri săptămânale. Ruta Debrecen - Paris Beauvais va oferi consumatorilor maghiari acces către capitala franceză la tarife reduse WIZZ. Frecvenţele pe serviciile sale populare existente din Debrecen către Londra Luton şi Eindhoven vor fi, de asemenea, crescute.

Wizz Air oferă acum un total de 47 de rute din Ungaria în 22 de ţări de pe cele două aeroporturi din ţara vecină.

József Váradi, CEO al Wizz Air a declarat: "Acum două zile, am sărbătorit cea de-a 11-a aniversare a noastră cu un nou livery şi un brand împrospătat ca parte a angajamentului nostru de a îmbunătăţi în mod constant experienţa de călătorie a pasagerilor. Astăzi am plăcerea de a face acest anunţ important pentru Ungaria şi pentru regiunea Hajdú-Bihar. Baza noastră de operare de la Debrecen va face Ungaria de Est mai accesibilă, va impulsiona în continuare turismul şi va favoriza dezvoltarea economică în regiune. Vom crea un număr de locuri de muncă locale prin intermediul Wizz Air şi al partenerilor noştri de afaceri în timp ce ne vom dubla capacitatea de transport de pe Aeroportul Debrecen". Wizz Air operează o flotă de 59 de aeronave Airbus A320 de la 22 baze, pe 380 de rute care asigură legătura între 112 destinaţii din 38 de ţări. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb