ZIARUL BURSA

29 februarie 2008
Ediţia din 18.10.2024
Unu la unu

Unu la unu

MAKE,Adina ArdeleanuPiaţa de Capital / 29 februarie 2008

Reporter: În ultimul timp aţi circulat, aţi avut contacte cu omologi din străinătate. De pildă, Ahmed Aly. V-aţi întâlnit aţi discutat. Ce aţi discutat?

Licitaţia cu strigare: Adio, dar rămân cu tine!

PRIVATIZAREA ANTIBIOTICE IAŞI: Licitaţia cu strigare: Adio, dar rămân cu tine!

Adina Ardeleanu, Doru MocanuPiaţa de Capital / 29 februarie 2008

Metoda de privatizare a producătorului de medicamente "Antibiotice" rămâne licitaţia cu strigare, potrivit oficialilor Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), deşi aceasta este tocmai metoda stipulată în Hotărârea de Guvern nr. 1400/19.11.2007, suspendată de Curtea de Apel Iaşi, pe 11 februarie, şi abrogată miercuri de Guvern.

De ce este lumea mai complicată decît pare

Cornel CodiţăEditorial / 29 februarie 2008

Cornel Codiţă

Tocmai cînd credeam că politica internaţională a Româ­niei a atins gradul zero absolut de relevanţă, adică orice am face şi orice am zice, nu ne ia nimeni în seamă, pentru că nu mai contează nici ce zicem, nici ce facem, iată, a venit dovada că mai există speranţă!

Nasdaq s-a transformat în NASDAQ OMX Group

Alina VasiescuInternaţional / 29 februarie 2008

"Nasdaq Stock Market" Inc., operatorul Nas­daq - bursa electronică din Statele Unite ale Americii, a finalizat achiziţia pieţei scandinave OMX AB, dând naştere celei mai mari companii bursiere din lume: "NASDAQ OMX Group" Inc.

SOLUŢIILE FINANŢELOR PENTRU CHIMIŞTI: Discount mărit, de la 17 USD până la 40 USD/1000 mc, pentru consumatorii industriali interuptibili

Cătălin DeacuCompanii / 29 februarie 2008

Cabinetul Tăriceanu nu a reuşit, momentat, să "limpezească apele" în chimie şi petrochimie. Ministrul Economiei şi Finanţelor, Varujan Vosganian, a prezentat miercuri, în cadrul şedinţei de Guvern, o notă de fundamentare care cuprindea o serie de soluţii la problemele sectorului îngră­şămintelor chimice, unde marii consumatori de gaze naturale - combinatele, au anunţat deja că îşi vor închide porţile, din pricina tarifului ridicat al materiei prime.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA

BIHOR: Carieră de piatră în Bulz

B.C.Companii / 29 februarie 2008 /

Primăria comunei Bulz va organiza, în data de 10 martie, o licitaţie pentru concesionarea unui teren cu suprafaţa de 15 hectare, pentru deschiderea unei cariere de piatră.

"Tenaris" - afectată de costurile mari de producţie

Alina VasiescuInternaţional / 29 februarie 2008

"Tenaris" SA, cel mai mare producător mondial de ţevi de oţel dintr-o bucată, anunţă o scădere de 2,6% a profitului său în ultimele trei luni din 2007, din cauza creşterii costurilor de producţie, respectiv a scăderii cererii din Canada.

"InBev" şi-a majorat profitul cu peste 140%

Alina VasiescuInternaţional / 29 februarie 2008

"InBev" NV, cel mai mare producător mondial de bere, şi-a dublat profitul în trimestrul al patrulea din 2007, datorită vânzării unor proprietăţi şi a sporirii livrărilor sale în Brazilia şi estul Europei.

Conştiinţe, valori şi vînzări

Conştiinţe, valori şi vînzări

Marius TiţaInvestiţii Personale / 29 februarie 2008 /

Mai mulţi pictori, culmea, tineri mai ales, mi-au confirmat că am avut dreptate să atragem atenţia asupra modului primitiv în care unii reprezentanţi ai UAP înţeleg să trateze problema lipsei de ateliere.

Profit în scădere pentru "Zimtub"

Cristina AlexandruPiaţa de Capital / 29 februarie 2008 /

Producătorul de ţevi sudate din oţel, Zimtub, a obţinut, la sfârşitul anului 2007, un profit net de 93.406 lei, în scădere cu 14,04% faţă de cel raportat în anul 2006, potrivit datelor financiare preliminare emise de societate.

O parte din salariaţii CFR vor întrerupe lucrul pe 5 martie

N.I.Companii / 29 februarie 2008

O parte din lucrătorii feroviari vor declanşa o grevă de avertisment, de două ore, în data de 5 martie, nemulţumirea lor fiind refuzul adminis-traţiilor companiilor CFR de a le majora salariile la 500 de lei, de la 1 ianuarie, şi la 570 de lei,...

"Colas" modernizează DN6 pentru 22,5 milioane de euro

B.C.Companii / 29 februarie 2008 /

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a semnat, ieri, contractul pentru reabilitarea a 43,7 km din DN 6 secţiunea Caransebeş - Lugoj. Compania câştigătoare a fost "Colas România" SRL, arată un...

Contor Group IPO Starts Today

F.A.English Section / 29 februarie 2008

Contor Group"s IPO begins today, 29 February, as per the documentation approved by the National Securities Commission (CNVM), and will last until 13 March.

Colas Rehabilitates DN6 For 22.5 Mio EUR

F.A.English Section / 29 februarie 2008

The Romanian National Company of Motorways and National Roads (CNADNR) has awarded the contract for the rehabilitation of 43.7 kilometres of National Road 6 (DN6) between Caransebes and Lugoj to Colas Romania SRL.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo