ZIARUL BURSA

07 iulie 2017
Ediţia din 19.10.2024
Finalul telenovelei "Oltchim", departe de camerele TV

ÎN 2012, DESCHIDEREA OFERTELOR PENTRU PRIVATIZAREA COMBINATULUI A AVUT LOC ÎN PREZENŢA PRESEI Finalul telenovelei "Oltchim", departe de camerele TV

Adina ArdeleanuPiaţa de Capital / 7 iulie 2017

Chimcomplex a anunţat că a depus ofertă 

Surse: "PCC nu a participat la licitaţie"

Gheorghe Piperea: "Avem multe oferte, atât pentru cele cinci pachete de active de la Râmnicu Vâlcea, cât şi pentru alte pachete"

--------

Actualizare 15:28 Oltchim a primit oferte angajante de la nouă ofertanţi, pentru pachetele de active ale societăţii

Oltchim a primit oferte angajante de la nouă ofertanţi, pentru pachetele de active ale societăţii, acestea urmând să fie analizate în perioada următoare, potrivit unui comunicat de presă al companiei, remis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

-------

Dacă, în 2012, privatizarea "Oltchim" a oferit un spectacol mediatic, deschiderea ofertelor derulându-se chiar sub ochii presei, ieri, încheierea licitaţiei pentru cele nouă pachete de active ale combinatului scoase la vânzare a fost ţinută în spatele uşilor închise

Dragnea lasă coada în faţa lui Klemm

Dragnea lasă coada în faţa lui Klemm

A.S.Politică / 7 iulie 2017

Hans Klemm, ambasadorul SUA la Bucureşti, şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, au avut declaraţii contradictorii, în urma întâlnirii de ieri, de la Palatul Parlamentului, fiecare având relatări opuse cu privire la ce s-a discutat.

Post-democraţia: Amurgul puterii parlamentare

Cornel CodiţăEditorial / 7 iulie 2017

Cornel Codiţă

Dacă nu ar fi de plîns, am putea să ne amuzăm, mai ceva ca la "cascadorii rîsului", de întîmplarea petrecută zilele trecute sub cupola uriaşă a instituţiei numită Parlamentul Uniunii Europene. Inima democratică a celei mai importante construcţii politice din ultimii 60 de ani pe continentul care a inventat, a consacrat şi a clasicizat Democraţia, Europa.

ASF: "Planul pentru redresarea EximAsig - un împrumut subordonat de la acţionarii societăţii"

ASF: "Planul pentru redresarea EximAsig - un împrumut subordonat de la acţionarii societăţii"

A.A.Bănci-Asigurări / 7 iulie 2017

Planul de finanţare pe termen scurt şi de redresare a EximAsig constă, în principal, în contractarea unui împrumut subordonat de la acţionarii societăţii, cu opţiune de conversie ulterioară în acţiuni, prin care se asigură restabilirea indicatorilor prudenţiali ai societăţii, ne-au transmis reprezentanţii Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF).

Control al inspectorilor ANAF în redacţia Rise Project

Control al inspectorilor ANAF în redacţia Rise Project

Media-Advertising / 7 iulie 2017

Actualizare 19:38 Şeful Fiscului: "ANAF nu îşi face calendarul în funcţie de declaraţiile oamenilor politici"

Fiscul este o instituţie independentă, care nu îşi setează un calendar al acţiunilor în funcţie de declaraţiile oamenilor politici, iar acţiunile instituţiei nu sunt îndreptate împotriva libertăţii presei, a afirmat astăzi preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), Bogdan Stan.

Actualizare 17:30 USR: "Conducerea ANAF trebuie demisă"

Actualizare 10:52 Gelu Diaconu: "Dragnea a trecut la un nivel superior: foloseşte instituţiile statului să-şi elimine adversarii"

Actualizare 09:27 Tomac: "Acţiunea ANAF la Rise Project arată că Dragnea se comportă ca Erdogan"

Actualizare 07:38 Preşedintele ANAF: "Inspectia desfăşurată la sediul Rise Project a avut loc în urma unei analize de risc efectuată de către DGAF"

Trump şi Putin, prima întâlnire de la învestirea în funcţie a liderului de la Casa Albă

REUNIUNE ISTORICĂ, ASTĂZI, LA HAMBURG Trump şi Putin, prima întâlnire de la învestirea în funcţie a liderului de la Casa Albă

A.S.Internaţional / 7 iulie 2017

Actualizare 21:39 Întâlnirea Trump-Putin a durat peste o oră şi jumătate

Preşedinţii Donald Trump şi Vladimir Putin au discutat timp de peste 90 de minute, prelungind prima lor întâlnire ce era programată să dureze numai o jumătate de oră, relatează Associated Press.

Actualizare 17:30 Trump şi Putin au prima întâlnire bilaterală de la învestirea în funcţie a preşedintelui american

-----------

Preşedintele american Donald Trump a denunţat, ieri, la Varşovia, "comportamentul destabilizator" al Rusiei şi acţiunile Coreei de Nord, precizând totodată că a sosit momentul ca toate ţările membre ale Alianţei Nord-Atlantice să îşi respecte obligaţiile financiare privind bugetele de apărare, relatează Reuters, AFP şi DPA.

Donald Trump oferă gaze naturale lichefiate Europei de Est

Donald Trump oferă gaze naturale lichefiate Europei de Est

A.I.Internaţional / 7 iulie 2017

SUA sunt dispuse să-şi extindă cooperarea energetică cu Europa de Est pentru ca această regiune să nu mai fie niciodată prizoniera" Rusiei de care depinde pentru aprovizionarea cu gaze naturale, a declarat, ieri, preşedintele american, Donald Trump, la Varşovia, informează agenţia EFE. Promovarea exporturilor americane de gaze naturale lichefiate (GNL) către Europa de Est a fost consemnată de mass-media printre priorităţile de pe agenda vizitei pe care Trump o desfăşoară în Polonia.

Concursurile din administraţia publică centrală - suspendate până la 31 decembrie

PROIECT: Concursurile din administraţia publică centrală - suspendate până la 31 decembrie

A.G.Companii / 7 iulie 2017

Concursurile pentru ocuparea mai multor funcţii din autorităţile administraţiei publice centrale ar putea fi suspendate până la 31 decembrie, pentru realizarea unei analize a organizării instituţionale şi a eficienţei utilizării resurselor umane, potrivit unui proiect de ordonanţă elaborat de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE).

Depozitarul Central a înregistrat majorarea capitalului Patria Bank, la 376,23 milioane de lei

DUPĂ FUZIUNEA PRIN ABSORBŢIE DINTRE BANCA CARPATICA ŞI PATRIA BANK Depozitarul Central a înregistrat majorarea capitalului Patria Bank, la 376,23 milioane de lei

A.A.Internaţional / 7 iulie 2017

Depozitarul Central a înregistrat, pe 5 iulie, majorarea capitalului social al Patria Bank (simbol BCC), ca urmare a fuziunii prin absorbţie dintre Banca Comercială Carpatica şi Patria Bank, de la 220,27 milioane de lei, la 376,23 milioane de lei, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti.

"Majorarea salariului minim va descuraja antreprenoriatul şi va creşte şomajul în rândul tinerilor"

IANCU GUDA, PREŞEDINTELE AAFBR: "Majorarea salariului minim va descuraja antreprenoriatul şi va creşte şomajul în rândul tinerilor"

A.T.Companii / 7 iulie 2017

Majorarea salariului minim, conform prevederilor din noul program de guvernare, va duce la descurajarea antreprenoriatului, accentuarea diferenţelor dintre firmele mari şi cele mici şi la creşterea şomajului în rândul tinerilor, potrivit unui studiu de impact realizat de domnul Iancu Guda, preşedintele Asociaţiei Analiştilor Financiar-Bancari din România (AAFBR) şi Lector Institutul Bancar Român (IBR).

Realitate: absolvenţi de nota 1!

Realitate: absolvenţi de nota 1!

OCTAVIAN DANCultură / 7 iulie 2017

Obiectivul pentru anul acesta în ceea ce priveşte procentul absolvenţilor care obţin medie de trecere la examenul de Bacalaureat a fost atins, dar dincolo de partea frumoasă, scoasă în faţă, există şi o zonă întunecată.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo