ZIARUL BURSA

11 august 2017
BCR face precizări despre impozitul pe profit

BCR face precizări despre impozitul pe profit

Bănci-Asigurări / 11 august 2017

Banca Comercială Română (BCR) a transmis precizări referitoare la articolul "27 de bănci - nu profit, nu impozit", publicat în ediţia ziarului BURSA din data de 10.08.2017, pe care le redăm în integralitate:

"În cei 10 ani de la privatizare, BCR a înregistrat un profit cumulat de 3,9 miliarde de lei şi a plătit 4 miliarde lei statului român în taxe şi impozite".

Lucian Bode acuză "Electrica Furnizare" că avantajează concurentul "Tinmar"

PRIN CUMPĂRAREA CERTIFICATELOR VERZI Lucian Bode acuză "Electrica Furnizare" că avantajează concurentul "Tinmar"

RAMONA RADUCompanii / 11 august 2017

Actualizare 14:17 Electrica Furnizare face precizări privind afirmaţiile lui Lucian Bode

Electrica Furnizare a făcut precizări privind afirmaţiile lui Lucian Bode, afirmând că achiziţionează necesarul de certificate verzi, conform obligaţiei legale, prin platformele de tranzacţionare puse la dispoziţie de OPCOM, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

-----------

Deputatul PNL Lucian Bode apreciază că sectorul energetic, strategic pentru ţara noastră, este condus în mod deficitar, domnia sa lansând acuzaţia că "Electrica Furnizare" îl avantajează pe concurentul său direct "Tinmar", prin faptul că îi cumpără certificate verzi.

"Ambasada Franţei cere, periodic, informaţii despre contractul de furnizare a terminalelor loteristice"

NOTIFICARE "S&T" CĂTRE LOTERIA ROMÂNĂ, OBŢINUTĂ DE ZIARUL BURSA: "Ambasada Franţei cere, periodic, informaţii despre contractul de furnizare a terminalelor loteristice"

A.S.Companii / 11 august 2017

Ambasada Franţei din România solicită periodic informări privind stadiul contractului dintre Loteria Română şi asocierea S&T România SRL - Safran Identity&Security, privind furnizarea unui număr maxim de 2.181 de terminale loteristice, potrivit unui document obţinut de ziarul BURSA. Contractul are o valoare de circa 8 milioane de euro (27,1 milioane de lei), pentru următorii patru ani.

Administratorul fermei de porci a fiului liderului PSD, eliberat din arest şi pus sub control judiciar

UPDATE Administratorul fermei de porci a fiului liderului PSD, eliberat din arest şi pus sub control judiciar

Anticorupţie / 11 august 2017

Actualizare 19:25 Parchetul General a pus sechestru pe 42 de imobile şi conturi bancare ale unor societăţi percheziţionate ieri

Parchetul General anunţă că a pus sechestru pe 42 de imobile evaluate la 15 milioane de lei şi pe mai multe conturi bancare ce aparţin unor societăţi comerciale care fac parte din dosarul în care este implicată şi Ferma "Salcia", deţinută de fiul liderului PSD, Liviu Dragnea.

Actualizare 15:22

Ilie Liviu Dragne, administratorul fermei de porci "Salcia", din judeţul Teleorman, deţinută de Valentin Ştefan Dragnea, fiul liderului PSD, Liviu Dragnea, a fost eliberat astăzi din arestul Poliţiei Capitalei şi plasat sub control judiciar.

"Broşurile în limba engleză, de promovare a României, aveau peste 70 de greşeli"

MIRCEA TITUS DOBRE, MINISTRUL TURISMULUI: "Broşurile în limba engleză, de promovare a României, aveau peste 70 de greşeli"

A consemnat ADELINA TOADERCompanii / 11 august 2017

Reporter: La Expo Astana din Kazahstan, România se prezintă cu materiale de promovare vechi şi greşite. Cum a fost posibil ca ţara noastră să expună, în ultimii ani, materiale de promovare vechi la târgurile şi expoziţiile internaţionale?

Mircea Titus Dobre: Eu când am venit în minister am găsit broşurile editate de Autoritatea Naţională de Turism. M-am uitat pe ele şi am văzut că au greşeli ortografice, greşeli de exprimare.

Un accident numit război

CORNEL CODIŢĂEditorial / 11 august 2017

CORNEL CODIŢĂ

Trăim vremuri în care apetitul pentru război al deţinătorilor puterii, slăbiciunea în faţa acţiunilor de tip război a instituţiilor de drept, naţionale şi internaţionale, precum şi toleranţa omului "media-masificat", al post-modernităţii, faţă de eventualitatea unui război au devenit periculos de mari.

Scandalul ouălor contaminate cu insecticid se extinde în opt state din UE

UPDATE Scandalul ouălor contaminate cu insecticid se extinde în opt state din UE

A.G.Companii / 11 august 2017

Actualizare 18:33 Crescătorii români de păsări spun că ouăle din fermele profesionale sunt sigure pentru consum

Reprezentanţii Uniunii Crescătorilor de Păsări (UCRP) informează că în fermele avicole din ţara noastră nu se foloseşte Fipronil, insecticid cu spectru larg de acţiune, ca substanţă antiparazitară, şi dau asigurări că ouăle din aceste ferme sunt sigure pentru consumul uman.

------------

Luxemburg a devenit, ieri, cel mai recent stat din Uniunea Europeană afectat de scandalul ouălor contaminate cu insecticid, după ce lanţul de magazine Aldi a decis retragerea acestor produse de pe rafturi, dar şi alte unităţi comerciale sunt afectate, au anunţat, ieri, autorităţile, transmite RTE News, potrivit Agerpres.

Creştere cu 199% a profitului OMV Petrom

ÎN PRIMUL SEMESTRU Creştere cu 199% a profitului OMV Petrom

Companii / 11 august 2017

OMV Petrom a consemnat, în primul semestru, un profit net de 1,21 miliarde de lei, de trei ori mai mare decât cel obţinut în perioada similară din 2016, când rezultatul a fost de 405 milioane de lei, iar valoarea vânzărilor consolidate a urcat cu 25%, la 9,261 miliarde de lei, stimulată de preţurile semnificativ mai ridicate la ţiţei şi de volumele mai mari de produse petroliere, gaze naturale şi electricitate, compensate parţial de preţurile medii de vânzare mai scăzute la gaze naturale.

Banca Transilvania a afişat un profit net semestrial de 496 milioane lei, în creştere cu 8,2%

Banca Transilvania a afişat un profit net semestrial de 496 milioane lei, în creştere cu 8,2%

A.S.Piaţa de Capital / 11 august 2017

Banca Transilvania (simbol bursier TLV), a doua instituţie de credit după active de pe piaţa românească, a înregistrat în primul semestru al acestui an un profit net de 496,06 milioane lei (circa 109 milioane euro), în creştere cu 8,2% faţă de aceeaşi perioadă din anul precedent, în ciuda scăderii veniturilor operaţionale, potrivit rezultatelor financiare publicate ieri de bancă.

AnuntBursa.ro
ConstructiiBursa.ro
Evenimentele BURSA
Suplimentele BURSA
Surse: "Intesa Sanpaolo" va prelua "Banque Morval"

Surse: "Intesa Sanpaolo" va prelua "Banque Morval"

Internaţional / 11 august 2017

"Intesa Sanpaolo" SpA ar urma să achiziţioneze banca privată elveţiană "Banque Morval", într-o tranzacţie evaluată la 150-200 de milioane de euro (176 - 235 de milioane de dolari), au declarat, pentru Reuters, surse care au dorit...

MACRO NEWSLETTER 11 August 2017

MACRO NEWSLETTER 11 August 2017

Internaţional / 11 august 2017

Producţia industrială din Marea Britanie a crescut peste aşteptări în iunie 2017, cu o rată lunară de 0,5%, după o stagnare în luna precedentă, iar creşterea anuală a fost de 0,3%, după o scădere de 0,2% în luna anterioară.

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo