Zitec a înregistrat afaceri de 2,3 milioane euro în 2013

G.S.
Companii #IT / 10 februarie 2014

Zitec, unul dintre principalii producători locali de aplicaţii online, a înregistrat anul trecut afaceri de 2,3 milioane euro, în creştere cu peste 60% comparativ cu anul 2012, se arată într-un comunicat de presă.

Jumătate din veniturile companiei din 2013 au provenit din proiecte livrate pe plan extern, în principal către clienţi din SUA, Marea Britanie, Grecia, Cipru sau Arabia Saudită, precizează compania. "Pe plan local, compania a înregistrat performanţe notabile şi pe zona de eCommerce, în portofoliu având primul proiect extern al celui mare retailer online din România, website-ul liderului din retailul offline de produse electroIT, precum şi soluţia eCommerce pentru liderul în servicii de turism", potrivit sursei citate.

În 2013, Zitec menţionează că a continuat investiţiile în start-up-uri, printre cele mai importante proiecte susţinute numărându-se HuddleHero.com (SUA), platformă online dedicată amatorilor de sporturi de echipă, şi editura de benzi desenate HAC!BD (România), valoarea investiţiilor ridicându-se la peste 150.000 de euro.

"În ultimele 6 luni am dezvoltat integral platforma HuddleHero.com, cu scopul de a o transforma într-o interfaţă prietenoasă, interactivă. Proiectul a debutat luna trecută, reunind peste 40.000 de echipe sportive amatoare înregistrate în Statele Unite, active în peste 400 de ligi, practic fiind cea mai cuprinzătoare platformă de profil din lume. De asemenea, am continuat investiţiile şi în revista Harap Alb continuă, lansând aplicaţia mobilă Super Erou, prin care iubitorii de benzi desenate să poată accesa reviste dedicate direct de pe telefoane mobile şi tablete", a declarat Alexandru Lăpuşan, CEO şi co-fondator Zitec.

În acest an, reprezentantul Zitec apreciază o creştere a numărului de proiecte desfăşurate pe plan local, în special pe zona de mobilitate, pe măsură ce companiile autohtone îşi vor îndrepta atenţia tot mai mult către dezvoltarea versiunilor pentru mobil ale site-urilor, dar şi a aplicaţiilor mobile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb