10 curse aeriene care trebuiau să ajungă la Timişoara au fost amânate din cauza ceţii

F.A.
Companii #Transporturi / 19 noiembrie 2009

10 curse a 2 companii aeriene, care trebuiau să aterizeze, azi, pe Aeroportul "Traian Vuia" din Timişoara, au fost amânate ca urmare a ceţii care blochează activitatea, iar peste 100 de pasageri se află blocaţi în aerogară, transmite corespondentul NewsIn.

Cursele aparţin companiilor Carpatair şi una companiei Tarom. "Condiţiile nefavorabile meteorologice au dus la amânarea aterizărilor şi decolărilor de pe Aeroportul Traian Vuia. E vorba de 9 curse Carpatair şi o cursă Tarom. Pentru moment, pasagerii care ar fi trebuit să se îmbarce la primele ore ale dimineţii aşteaptă în aerogară. În cursul dimineţii, până în ora 8:00, au reuşit să decoleze 3 aeronave care staţionau la acel moment pe pista din Timişoara, destinaţiile acestora au fost Bergamo, Viena şi Otopeni", a declarat, azi, purtătorul de cuvânt al Aeroportului "Traian Vuia" din Timişoara, Roxana Manasia.

Cursele în discuţie trebuiau să vină de la Cernăuţi, Cluj Napoca, Craiova, Constanţa, Sibiu, Chişinău, Iaşi, Bucureşti Otopeni, Bacău şi Lvov.

Potrivit sursei citate, aeronavele au decolat în condiţii de siguranţă pentru că, în condiţii de ceaţă, decolarea nu prezintă niciun fel de risc, doar aterizarea. "Ceaţa densă de astăzi a făcut ca vizibilitatea să fie zero pe plan vertical şi de 175 de metri pe plan orzontal de-a lungul pistei. Vorbim de întârzieri de aproximativ 3 ore - 3 ore şi jumătate, depinde de fiecare cursă şi de ora la care ar fi trebuit să sosească", a mai declarat Manasia.

Cursele care ar fi trebuit să aterizeze pe aeroport nu au decolat de la destinaţiile principale. "Cursa de Bergamo care a plecat de dimineaţă s-a întors de la Bergamo, dar nu a fost posibilă aterizarea pe aeroport şi a fost redirecţionat spre Budapesta", au declarat oficialii aeroportului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb