1&1 lansează oferta de servicii de Web Hosting în România

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 26 august 2008

1&1 Internet, cel mai mare furnizor de web hosting din lume, s-a lansat în România pentru a furniza soluţiile sale de web lidere pe piaţă, utilizatorilor privaţi şi companiilor locale. Ofertele companiei includ servicii de web hosting, înregistrare de domenii sau soluţii e-mail şi pot fi accesate direct pe website.

Un punct important al noii game de produse îl reprezintă suita de colaborare şi e-mail profesional destinată sectorului de afaceri "1&1 MailXchange". Cu MailXchange, pentru prima dată, întreprinderile mici se pot bucura de beneficiile unei suite profesionale de grup cu

e-mail, calendar, agendă şi caracteristici multilaterale pentru munca în echipă. De obicei, o asemenea soluţie pentru o întreprindere poate costa mii de dolari. 1&1 pune la dispoziţie MailXchange, totuşi, pentru mai puţin de 5 USD per utilizator pe lună.

Cu Microsoft Exchange, 1&1 furnizează de asemenea un serviciu de e-mail compatibil cu iPhone-ul Apple, inclusiv cu noul iPhone 3G. Utilizatorii pot nu numai să-şi acceseze informaţiile prin Microsoft Outlook sau orice alt browser web, dar îşi pot citi şi e-mail-urile oriunde prin intermediul iPhone-ului sau a unui smartphone dotat cu Windows Mobile - mulţumită noii tehnologii push-mail disponibilă în timp real.

"Peste 3,5 milioane de clienţi din toată lumea au încredere în ofertele de servicii de web hosting ale 1&1", declară Oliver Mauss, CEO al 1&1 Internet. "Prin urmare suntem foarte bucuroşi că acum putem face accesibilă gama noastră largă de produse şi utilizatorilor de Internet din România. Până la urmă, 1&1 este prezent în Bucureşti de mai bine de patru ani cu un personal format din 50 de dezvoltatori software".

Comenzile primite prin intermediul portalului 1&1 din România vor fi procesate de sucursala 1&1 din Statele Unite situată în Pennsylvania. Pe parcursul următoarelor săptămâni, gama de produse va fi extinsă în mod continuu. Utilizatorii de Internet din România vor putea astfel să comande servere dedicate şi de asemenea magazine online.

Serviciile de web hosting furnizate de 1&1 sunt disponibile în Statele Unite ale Americii, Franţa, Germania, Spania, şi în Marea Britanie. 1&1 este o filială a United Internet şi are 4.000 de angajaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb