"Actavis" îşi va extinde activitatea

C.A.
Ziarul BURSA #Companii #Sănătate / 4 ianuarie 2008

Laurenţiu Scheuşan, director general al "Actavis" România

Laurenţiu Scheuşan, director general al "Actavis" România

"Estimăm pentru anul 2007 o cifră de afaceri de 115 milioane de euro. Vânzările de medicamente ale companiei sunt în proporţie de 90% realizate pe piaţa internă, iar restul la export. România, care s-a înfiinţat în 2006, odată cu achiziţia de către grupul din Islanda a firmelor româneşti şi (producător de medicamente antitumorale), şi-a crescut semnificativ vânzările în acest an. Rata creşterii, care este peste media pieţei româneşti şi a grupului islandez, dovedeşte că investiţia a fost una de succes.

În scurta perioadă de activitate, a câştigat o platformă solidă pe piaţa românească, pe care o va consolida în continuare. Avem, ca primă confirmare, obţinerea a 72 de aprobări pentru distribuţia medicamentelor româneşti în Marea Britanie, Japonia, Polonia, Ungaria, Rusia, Ucraina etc. În 2008, vom acţiona pentru extinderea pieţei în alte zeci de ţări. Planurile noastre sunt în corelare directă cu cele ale întregului grup şi ele urmăresc să devenim una dintre primele companii din România, respectiv una dintre primele zece pe piaţa globală, care include producători de generice şi branduri. Urmărim creşterea organică, în următorii trei ani, sau creşterea prin achiziţii de producători locali.

Planurile noastre de export, bazate pe dezvoltarea producţiei, sunt deosebite. Avem peste 200 de aplicaţii înregistrate în 24 de ţări europene şi 6 produse în curs de înregistrare în Statele Unite, suntem prezenţi în numeroase ţări, pe piaţa cărora un produs românesc din domeniul nostru intră pentru prima oară.

Odată cu încheierea anului 2007, vom finaliza şi noi procesul complex de rebranding (din Sindan în Actavis). Portofoliul cuprinde 650 de produse, acoperind majoritatea ariilor terapeutice: medicamente destinate afecţiunilor sistemului cardiovascular, sistemului nervos central, produse antiinfecţioase, antitumorale etc.

În 2008, producţia noastră se va dezvolta permanent, urmând trendul grupului din Islanda, care deţine una dintre cele mai puternice linii de producţie din industria farmaceutică de generice a lumii.

Grupul islandez a achiziţionat, în şapte ani, 25 de companii, este prezent în 40 de ţări şi are peste 11.000 de angajaţi. Veniturile grupului au fost, în primul semestru al anului 2007, de 761,5 milioane de euro, la care o contribuţie importantă a avut şi România".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb