ADVERTORIAL De la noi se pot cumpăra cei mai frumoşi trandafiri din lume

Ziarul BURSA #Companii / 27 noiembrie 2014

De la noi se pot cumpăra cei mai frumoşi trandafiri din lume

Reporter: De ce o florărie online? Are lumea încredere să cumpere flori online?

Comenzibuchete: Noi activăm în acest domeniu de şapte ani, avem două florării în Bucureşti, iar acest magazin de flori online reprezintă un pas firesc în evoluţia noastră, un pas necesar pentru a urma tendinţele pieţei. Comerţul online din România se dezvoltă tot mai mult, iar noi încercăm să răspundem necesităţilor tuturor categoriilor de clienţi, inclusiv celor înclinaţi mai mult spre online. Referitor la încredere, aceasta se câştigă. Nu este uşor, pentru că vorbim despre produse perisabile, despre flori, care sunt o categorie de cadouri aparte. Dar, dacă reuşeşti să construieşti o relaţie de încredere şi respect între tine şi client, se poate. Noi oferim clientului exact ce arătăm în magazinul online, nu facem rabat la calitate şi rezultatele se văd. Sperăm să continuăm la fel.

Reporter: Există foarte multe florării online, care sunt punctele voastre forte, de ce să aleagă cineva Comenzibuchete.ro?

Comenzibuchete: În primul rând, oferim cel mai bun raport calitate/preţ. Nu suntem doar comercianţi de flori, suntem şi importatori, iar asta înseamnă că avem produse la prima mână, mereu proaspete şi de calitate. Nu lucrăm cu intermediari, alegem chiar noi ce importăm, iar acest lucru se reflectă în serviciile pe care le oferim: calitate şi preţuri convenabile pentru toate categoriile de clienţi. Floarea este un cadou, iar cadourile sunt considerate ades un lux. Noi încercăm să înlăturăm această piedică şi să oferim flori la un nivel de preţ accesibil pentru oricine. Şi, cum spuneam, pentru că suntem importatori, ne permitem să facem acest lucru fără să afectăm calitatea.

În al doilea rând, de la noi se pot cumpăra cei mai frumoşi trandafiri din lume. Fără exagerare. Nu este doar un slogan, chiar sunt cei mai frumoşi şi cei mai rezistenţi trandafiri. Este vorba despre trandafirii din Ecuador, pe care îi importăm tot noi, direct de la fermele de acolo, renumite în toată lumea pentru soiurile pe care le cultivă. Iar trandafirul a fost şi va rămâne, probabil, cea mai dăruită floare, expresia supremă a romantismului, cadoul perfect pentru ocazii foarte diverse. Noi importăm atât trandafiri în culorile clasice, cât şi în nuanţe deosebite, de o frumuseţe impresionantă. Oferim inclusiv trandafiri de lux, cu tulpini care pot ajunge şi la 1,50 m înălţime. Sunt cu adevărat ceva deosebit...

Reporter: Oferiţi toată gama de servicii florale?

Comenzibuchete: Sigur că da, din florăria noastră online se pot comanda buchete de flori, aranjamente florale de oferit, aranjamente florale pentru evenimente diverse, atât evenimente corporate, cât şi evenimente personale, inclusiv nunţi şi botezuri. Avem o gamă de flori foarte diversă, inclusiv flori exotice. Şi încercăm să venim periodic cu ceva nou, tocmai pentru că florile înseamnă creativitate şi frumos. De exemplu, avem o categorie specială, pe care am denumit-o Flori vintage, unde încercăm să oferim creaţii în acest stil, deoarece înseamnă eleganţă şi stil, două ingrediente ideale pentru un cadou, inclusiv un cadou floral. Şi aş mai sublinia un aspect foarte important. Tot ce se vede pe comenzibuchete.ro reprezintă creaţiile noastre, nu luăm imagini de pe alte site-uri, deşi se practică, internetul este încă o junglă... Nu este uşor, presupune multă muncă, dar efortul este răsplătit de aprecierile clienţilor.

Reporter: Ce să aştepte clienţii de la voi în anul viitor?

Comenzibuchete: Aceleaşi servicii de calitate cu care i-am obişnuit, în primul rând. Apoi, o să avem nişte noutăţi, nu detaliem deocamdată, spunem doar că vom încerca să oferim o gamă mai complexă de cadouri "construite" tot în jurul florilor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb