Agenţiile de turism distribuie bilete pentru meciurile internaţionale de fotbal

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Turism / 28 martie 2005

Federaţia Română de Fotbal repartizează bilete pentru meciurile de fotbal susţinute în străinătate şi prin intermediul unor agenţii de turism, informează un comunicat al Asocia-ţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT). Deşi există un singur partener acreditat, orice agen-ţie de turism care emite o solicitare Federaţiei Române de Fotbal poate primi un stoc de bilete. Acest aspect duce la o mai bună distribuţie în teritoriu a biletelor de acces la meciurile de fotbal şi asigură o totală transparenţă a modului în care se vînd biletele.

Criteriile prin care sînt atribuite biletele sînt stabilite de către Federaţia Română de Fotbal. Printre beneficiari se nu-mă-ră şi agenţiile de turism, care cumpără bilete atît pentru meciuri susţinute în străinătate, cît şi în România, pentru a fi incluse în pachete turistice de outgoing (turiştii români care pleacă în străinătate), de incoming (turiştii străini care vin în România), respectiv de turism intern (suporterii care se deplasează la meciuri).

În condiţiile actuale, din ca-uza ameninţărilor teroriste şi a creşterii gradului de securitate în zonele stadioanelor, agenţiile de turism constituie singura re-ţea de distribuţie a biletelor controlabilă, ordonată şi corec-tă. Acestea au o evidenţă clară asupra celor care au cumpărat biletele la meci, respectiv pachetele turistice aferente.

ANAT precizează că toate biletele la meciuri de fotbal se vînd la preţul înscris pe ele. Distribuţia prin agenţiile de turism - aşa cum se procedează şi în statele Uniunii Europene - reprezintă un sistem ordonat, eficient, care elimină problemele legate de speculă şi securitate.

Pentru meciurile echipei na-ţionale de fotbal este necesară achiziţionarea unui pachet de servicii care să cuprindă trans-port şi servicii turistice conexe. La Campionatul Mondial de Fotbal din 1994, din Statele Unite ale Americii, au distribuit bilete la meciuri în cadrul unor pachete turistice peste 40 de agenţii de turism româneşti. Pentru meciul România-Olanda, au distribuit bilete 7 agenţii de turism.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb