AGRICULTURA BIOLOGICĂ ÎN ROMÂNIA: UN MARE VIITOR? O dezbatere cu autorităţile, societăţile agricole şi traderii

Comunicate de presă / 28 octombrie 2015

Camera de Comerţ Italiană pentru România sub înaltul patronaj al Ambasadei Italiei la Bucureşti organizează în data de 29 octombrie 2015, începând cu ora 09:30, la sala Madgearu din cadrul Romexpo, conferinţa: "Agricultura biologică în România: un mare viitor? O dezbatere cu autorităţile, societăţile agricole şi traderii".

Subiectul principal al conferinţei îl vor reprezenta marile oportunităţi create de agricultura biologică, o piaţa care în ultimii 10 ani a crescut foarte mult la nivel global, de la 23 la 73 Miliarde USD din 2004 până în 2013. Suprafeţele folosite pentru producţii biologice au crescut în aceeaşi perioadă cu 14 milioane de hectare la nivel global.

Conferinţa, gândită ca instrument informativ practic pentru fermierii români şi străini interesaţi de biologic, îl va avea în prezidiu pe Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin, şi va reuni în discuţie exponenţi cheie ai sectorului agricol biologic. Printre aceştia se vor număra mari cumpărători de produse biologice (cereale, floarea soarelui, rapiţă), fermieri "bio" şi cea mai importantă organizaţie de firme din filiera biologică din Italia, Federbio.

Camera de Comerţ Italiană pentru România îşi doreşte prin acest eveniment să consolideze relaţiile între Italia şi România pe filiera agriculturii biologice, creând oportunităţi de dezvoltare pentru fermierii şi procesatorii din România, împreună cu parteneri din Italia.

Valorificarea potenţialului filierei agricole este una dintre temele fundamentale pentru dezvoltarea agriculturii din România. Prin acest eveniment, organizat în contextul INDAGRA, cel mai important târg de agricultură din România, Camera de Comerţ Italiană pentru România oferă o posibilitate concretă fermierilor de a se apropia de această filieră şi de a intra în contact cu cei care ar putea deveni partenerii lor de mâine.

Participarea este gratuită. Pentru mai multe informaţii şi înregistrări: eventi@ccipr.ro

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

07 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9770
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5425
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9374
Gram de aur (XAU)Gram de aur387.6905

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb