Bilete de tren de la terminalele "ZebraPay"

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Transporturi / 17 august 2010

Biletele CFR pot fi achiziţionate şi de la terminalele de plăţi electronice - "ZebraPay" - începând de ieri, informează compania, citată de Agerpres. Aceste terminale sunt amplasate în Bucureşti, Braşov, Constanţa, Cluj, Ploieşti, Galaţi, Iaşi. Şi turiştii de pe litoral au posibilitatea să achiziţioneze biletele de tren şi de la terminalele de plăţi electronice - "ZebraPay".

CFR Călători a introdus acest sis­tem de plată pentru vânzarea biletelor de tren, asigurând, astfel, un serviciu necesar călătorilor care utilizea­ză trenul ca mijloc de transport.

Biletele de tren pot fi cumpărate de la terminalele instalate în puncte intens circulate din Bucureşti: spitalul Grigore Alexandrescu, "City Mall", hipermarketurile "Auchan" Militari, "Cora" Lujerului, "Kaufland" Vulcan, Colentina şi Barbu Văcărescu, Universitatea Româ­no-Americană şi Universitatea Titu Maiorescu. Aceste terminale sunt prezente şi în magazinele "Kauf­land", "Winmarkt" şi "Carrefour" din Braşov, Constanţa, Cluj, Ploieşti, Galaţi şi Iaşi, precum şi în gara din Braşov.

Turiştii aflaţi la mare îşi pot procura bilete CFR de la 17 terminale aflate în staţiuni. Acestea se găsesc în Mamaia - 2 terminale, Eforie Nord - 3 terminale, Neptun - 2 terminale, Jupiter - 1 terminal, Costineşti - 9 terminale.

Terminalele utilizează tehnologia touchscreen şi, deocamdată, acceptă doar plata în numerar. Călătorii pot cumpăra biletele într-un timp foarte scurt, urmând o procedură simplă: aleg datele de călătorie, ruta, tipul de tren şi tichetul pentru loc, fără a mai fi nevoie să se deplaseze la punc­tele de emitere din gări sau agenţii de voiaj. Acest serviciu este accesibil şi prin prisma amplasării terminalelor în zonele de proximitate ale gărilor sau în punctele de maximă concentrare a traficului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb