Blue Air introduce două curse noi, pe rutele Bucureşti - Dublin şi Bucureşti - Florenţa

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Transporturi / 25 ianuarie 2010

Compania de smart flying Blue Air, cu peste 50 de rute în Europa, a anunţat, vineri, că introduce două curse noi, pe rutele Bucureşti - Dublin şi Bucureşti - Florenţa, începând cu orarul de vară (28 martie 2010 - 30 octombrie 2010), biletele pentru această perioadă fiind puse deja în vânzare. Zborurile Blue Air către capitala Irlandei şi retur vor fi operate în fiecare zi de luni şi vineri, în perioada 28 martie - 30 octombrie 2010, precum şi în ziua de miercuri, în perioada 1 Iunie - 30 octombrie 2010. Prin această cursă, compania aeriană vizează în special româ-nii stabiliţi în Irlanda, precum şi turiştii interesaţi de Irlanda sau de România.

Pentru Florenţa, Blue Air oferă zboruri zilnice de luni până vineri. "Italia a fost încă de la început o piaţă strategică pentru Blue Air. Prin introducerea noului zbor operăm către nouă oraşe din această ţară, iar astfel, Blue Air îşi consolidează poziţia pe piaţa italiană. De asemenea, prin zborul care leagă Ciprul de Italia urmărim creşterea cotei de piaţă în sfera zborurilor intraeuropene", a menţionat Ionaşcu.

Portugalia, Italia şi Spania, în orarul de vară Blue Air

Blue Air a completat orarul de vară cu zborurile către sudul Europei. Pentru această vară, Blue Air a introdus două rute noi (Bucureşti - Florenţa şi Larnaca - Milano) şi o nouă frecvenţă pe ruta Bacău - Roma.

Faţă de destinaţiile din Italia deja consacrate pentru orarul Blue Air (Bologna, Catania, Milano - Napoli, operat în orarul de iarnă, Roma, Torino Cuneo, Veneţia şi Verona), compania aeriană a decis să introducă şi alte noi rute care leagă Italia de România şi Cipru. Astfel, pasagerii Blue Air pot zbura acum pe noile rute Bucureşti - Florenţa şi Larnaca - Milano. De asemenea, ca urmare a cererilor ridicate pentru zborurile către Italia de pe Aeroportul din Bacău, compania a introdus o nouă frecvenţă pe această rută, în fiecare zi de duminică. Compania Blue Air oferă zboruri dinspre Bucureşti către capitala Portugaliei în fiecare zi de luni, miercuri şi vineri. Pentru retur (Lisabona - Bucureşti), pasagerii au la dispoziţie curse Blue Air în zilele de marţi, joi şi sâmbătă. Cursele Blue Air către Barcelona şi retur vor fi operate în fiecare vineri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb