Borza schimbă conducerea la încă 3 firme din Grupul Polisano

Valentin Busuioc
Companii #Sănătate / 15 ianuarie 2015

Avocatul Remus Borza, preşedintele Grupului de Firme Polisano, a numit noi directori la conducerea producătorului de medicamente Polipharma Industries, a firmei Sibpharmamed (care operează lanţul de farmacii Reţeta) şi la Clinica Polisano (care operează Spitalul European Polisano), conform unui comunicat remis azi redacţiei.

Ciprian Ciobanu a fost numit, astăzi, director pentru Dezvoltare al Clinicii Polisano, firmă care operează mai multe laboratoare, clinici şi spitale din Capitală, Sibiu şi Miercurea Ciuc. De profesie economist, domnul Ciobanu a deţinut aceeaşi poziţie de director Dezvoltare timp de 13 ani în MedLife. Preşedintele Grupului Polisano doreşte dezvoltarea diviziei medicale prin deschiderea, în 2015, a încă 3 centre de radioterapie, a unei noi clinici în Bucureşti şi extinderea Clinicii Polisano Plaza. În noiembrie 2014, la conducerea firmei a fost adus Celestin Constantin, care activase ca manager general al Spitalului Clinic de Urgenţă Sfântul Pantelimon din Bucureşti şi, anterior, ca director economic la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Spitalul European Polisano este ultima investiţie a grupului, în valoare de peste 30 milioane euro, care acoperă 35 de specialităţi, 8 săli de operaţii, un centru de radioterapie şi radiologie şi o maternitate.

Directorul general al fabricii autohtone de medicamente Polipharma Industries (o investiţie de peste 60 milioane euro) a fost numit Sorin Banciu. De profesie medic, absolvent al UMF Târgu-Mureş (promoţia 1997) şi al unui MBA în management, cu o experienţă de peste 15 ani în managementul unor multinaţionale ca Pfizer, Schering Plough, MSD, Amgen România şi Amgen Europa Centrală, domnul Banciu a fost cooptat astăzi în echipa de management a Polipharma Industries, având ca obiectiv imediat punerea în funcţiune, până la 30 martie 2015, a liniilor de producţie Oncologice, Injectabile şi Solide şi identificarea unor noi pieţe de export.

Tot astăzi, Cornelia Tufaru a fost numită director Producţie la fabrica de medicamente. Dublă licenţiată a Universităţii Politehnice şi a Universităţii de Medicină şi Farmacie din Bucureşti, cu un MBA în Management, Bussines şi Administrare, doamna Tufaru are experienţă în managementul unor fabrici de medicamente, fiind director de producţie la Biofarm (1998-2000), director de fabrică la Zentiva (2000-2005) şi la Biofarm (2005-2006), director pentru operaţiuni la Fabryo Corporation (2007-2012) şi director executiv la Polipharma Industries (2012-iunie 2014).

La conducerea Sibpharmamed (ce operează 67 de farmacii "Reţeta"), a fost adusă Mirela Elena Jumanca. Domnia sa are o experienţă de 12 ani în distribuţia de medicamente, fiind director de vânzări la Tamisa Trading (Montero) şi director regional la SIEPCOFAR ("Farmaciile Dona"). Doamna Jumanca are ca obiectiv imediat rebranding-ul lanţului de farmacii şi achiziţia de noi puncte farmaceutice. Din februarie 2015, "Farmaciile Reţeta" vor fi cunoscute ca "Farmaciile Polisano". Până în 2017, reprezentanţii grupului intenţionează achiziţionarea a încă 100 de farmacii, astfel încât cele două lanţuri de farmacii, operate de Polisano Pharma şi Sibpharmamed, să depăşească 200 de unităţi.

Grupul de Firme Polisano a avut în 2014 o cifră de afaceri de aproape 400 milioane euro, numărând 2000 salariaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb