Canon isi extinde gama de camere video High Definition

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 15 mai 2008

Canon isi extinde gama de camere video High Definition odata cu anuntarea a doua noi modele cu suport de inregistrare pe memorii flash. Camerele compacte HF10 si HF100 vor starni cu siguranta interesul impatimitilor care doresc mobilitate maxima si posibilitatea de a captura imagini HD in medii provocatoare. Modelul HF10 incorporeaza sistemul Dual Flash Memory, in timp ce HF100 ofera posibilitatea inregistrarii direct pe memoria interna.

Memoriile flash permit modelelor HF sa ofere o serie de beneficii comparabile cu cele puse la dispozitie de camerele video cu suport de inregistrare hard discul, asigurand astfel un timp de filmare suplimentar; toate acestea cu un castig materializat in diensiuni mult mai scazute, calitate deosebita a imaginilor, comparabila cu standardul impus de High Definition Video (HDV). HF10 si HF100 incorporeaza Canon HD Camera System , fiind primele camere video compacte de la Canon care inregistraza la rezolutie 1920x1080 Full HD.

Cu un consum eficient de energie si un design compact si robust, utilizarea memoriilor flash aduce un plus in ceea ce priveste dimensiunile si greutatea camerei - HF10 si HF100 cantaresc nu mai mult de 380g.

Ambele camere video inregistreaza direct pe carduri de memorie SD sau SDHC, si multumita sistemului Dual Flash Memory, HF10 beneficiaza de un suport aditional de memorie interna de 16GB. Utilizarea ambelor solutii de stocare, atat memoria interna cat si cea a cardului de memorie, utilizatorii au la dispozitie o capacitate de stocare de pana la 12 ore de inregistrare video in format HD.

"HF10 si HF100 extind gama de camere video Canon High Definition, incluzand tehnologii de ultima ora in materie de filmari", a declarat Nicu Stancescu, Business Unit Manager, Canon Romania. "alaturand calitatea sistemului Canon HD Camera cu memoriile flash si rezolutia de inregistrare 1920x1080 Full HD - fara a mentiona avantajul adus de sistemul Dual Flash Memory care se regaseste la modelul HF10 - aceste produse redefinesc standardele in materie de filmare cu o camera video Canon HD".

Noile modele HF10 si HF100 beneficiaza de:

Dual Flash Memory: HF10 inregistreaza fie pe memoria interna de 16GB sau p cardul de memorie SD/SDHC instalat

HF100 stocheaza fisiere video si poze direct pe carduri de memorie SD/SDHC

Stilate, design ergonomic si posibilitatea de a inregistra la rezolutie 1920x1080 Full HD

Canon HD Camera System pentru o calitate remarcabila

o 12x optical zoom Canon HD Video Lens cu Super Range Optical Image Stabilizer (OIS)

o Senzor 3.3MP Full HD CMOS

o Procesor de imagine DIGIC DV II

Instant AF pentru o focusare rapida si de precizie

Sistem de inregistrare flexibil: Advanced Accessory Shoe, conector intrare microfon, conectori iesire HDMI si component, compatibilitate cu noul model de writer Canon DVD burner DW-100

Sistem inteligent de monitorizare a bateriei, cu autonomie ridicata

Functionalitati avansate de fotografiere, rezolutie 3.1MP

Ecran Vivid LCD

Software inclus: Canon Solution Disk si Pixela ImageMixer 3 SE

Inregistrare Dual Flash Memory

Modelul HF10, este unul dintre primele produse Canon HD care beneficiaza de inregistrare Dual Flash Memory, oferind astfel o serie de avantaje utilizatorului.

HF10 ofera posibilitatea de a inregistra fie pe cardurile de memorie, fie pe memoria interna flash de 16GB. Cu un spatiu de stocare de pana la 6 ore de inregistrare video in format HD - disponibil doar pe modelele cu hard disc incporporat - HF10 asigura continuitatea filmarii si fara existenta unui card de memorie. Pentru situatii in care timpul de filmare este mai indelungat, slotul de memorie SD/SDHC asigura suportul necesar. Fisierele video si fotografiile pot fi copiate de pe suportul de memorie intern pe un card de memorie, pentru o partajare ulterioara.

HF100 inregistreaza secvente video in format Full HD direct pe carduri de memorie SD sau SDHC. Versatile si compacte, aceste carduri reprezinta solutia ideala pentru partajarea inregistrarilor in familie sau cu prietenii. Fisierele video pot fi transferate usor pe un computer, pentru a fi editate, utilizand un cablu USB, sau prin introducerea cardului de memorie intr-un cititor de carduri compatibil. Capacitatea de inregistrare este limitata de capacitatea cardului de memorie.

Memoriile flash: mai mici, mai usoare, mai sigure

Camerele video cu inregistrare pe carduri de memorie flash ofera o serie de avantaje cheie. Acestea necesita mai putina energie pentru functionare, oferind totodata timpi de pornire scazuti, in comparatie cu metodele traditionale de stocare. Memoriile flash beneficiaza de caracteristici constructive sensibil mai mici fata de alte suporturi de stocare, rezultand intr-un design imbunatatit al camerei video in ceea ce priveste greutatea si dimensiunile. Cu un finisaj argintiu (HF100) sau negru (HF10), ambele modele sunt suficient de compacte pentru a fi transportate in buzunar.

Inregistrare 1920x1080 Full HD

HF10 si HF100 sunt primele camere video compacte de la Canon capabile sa inregistreze la rezolutie HD1080i, maximul permis de standardul AVCHD (Advanced Video Codec for High Definition): 1920x1080 Full HD. Perfect compatibile cu ultimele modele de televizoare Full HD, acest standard ofera cea mai buna calitate a imaginilor. Utilizatorii au posibilitatea de a alege intre patru moduri diferite in materie de calitate a imaginilor.

Sistemul Canon HD Camera

HF10 si HF100 beneficiaza de ultimele tehnologii si rafinament incorporate in sistemul Canon HD Camera. Ambele modele dispun de performantele senzorului CMOS Full HD de 3.3MP in privinta rezolutiei si calitatea imaginii, zoom optic 12x prin intermediul lentilelor Canon HD Video Lens, si procesorul DIGIC DV II. Datorita faptului ca toate aceste componente sunt produse de Canon, fiecare dintre ele a fost proiectata in asa fel incat sa se integreze perfect in sistemul pe care il alcatuieste - oferind astfel cele mai bune performante.

Lentilele cu zoom optic 12x incorporeaza Canon Super Range Optical Image Stabilizer, un sistem avansat ce combina doua procedee de detectie si eliminare a vibratiilor cauzate de o serie intreaga de factori externi - incepand cu respiratia cameramanului, pana la vibratiile din masina.

Instant AF

Instant AF este un sistem de auto-focusare extrem de rapid si foarte precis, proiectat special pentru a corespunde cerintelor impuse de standardul HD. Mostenit de la seria de camere profesionale XH, Instant AF asigura conditiile necesare pentru o claritate exceptionala a inregistrarilor HD.

Conectivitate extinsa

Modelele HF10 si HF100 ofera o serie de functionalitati care tin sa multumeasca si cei mai ambitiosi cameramani.

Intrarea dedicata pentru microfon extern permite atasarea unui terminal extern: asigurand o captura mult mai exacta a sunetului, prin eliminarea zgomotelor de fond. Periferice optionale pot fi conectate la camera video prin intermediul portului Advanced Accessory Shoe.

In privinta playback-ului, porturile HDMI si component asigura conectarea directa la un televizor HD. Conexiunea USB faciliteaza transferul de date catre computer. Ambele modele sunt livrate impreuna cu software de management al fisierelor video si fotografiilor.

Partajare si arhivare pe DVD

Pentru a partaja cat mai usor inregistrarile pentru prieteni si familie, ambele camere video sunt compatibile cu inscriptorul Canon DVD Burner DW-100.

Writer-ul poate fi conectat direct la camera video, permitand copierea pe un disc DVD fara a mai fi necesara conectarea la un computer. DW-100 poate fi utilizat pentru a inscriptiona discuri in format AVCHD, pentru filmari HD, sau format DVD-R in momentul utilizarii modului Standard Definition.

Baterie inteligenta

O noua baterie inteligenta litiu-ion asigura, pe tot parcursul filmarii, o monitorizare precisa a nivelului de energie disponibil. Cu o acuratete la minut, sistemul elimina inconvenienta momentelor in care bateriile se epuizeaza.

Cu o autonomie extinsa in dotarea standard, HF10 si HF100 sunt compatibile cu kitul de mare capacitate Canon BP-819 - accesoriu perfect in situatii de filmare prelungita.

DIGIC DV II si fotografia digitala

Procesorul Canon DIGIC DV II a fost proiectat special pentru a avea in grija rata mare de transfer intalnita in cazul filmarilor HD. Acesta include tehnologii de reducere a zgomotului pentru a oferi imagini clare. DIGIC DV II optimizeaza culorile, asigurand reproducerea acestora cat mai aproape de realitate.

DIGIC DV II reprezinta suportul pentru functiile de fotografiere, in cazul ambelor modele. Alaturi de conexiunea PictBridge si ecranul cu histograma pentru monitorizarea nivelului de alb, acesta permite capturarea de imagini in timpul filmarii: deoarece pozele necesita alte cerinte de culoare, DIGIC DV II asigura fluxuri separate de procesare.

Ecran Multiangle Vivid LCD

HF10 si HF100 beneficiaza de un display Canon Multiangle Vivid LCD de 2,7". Cu o gama completa de culori, care se regaseste la toate modelele de camere video Canon, ecranul beneficiaza de tratament HCAR. Unghiul mare de vizibilitate - 135 grade - face ca previzualizarea imaginilor sa nu fie afectata, indiferent de pozitia in care se afla utilizatorul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb