CEA MAI MARE TRANZACŢIE IMOBILIARĂ DIN 2015 Oracle a închiriat 9 etaje din SkyTower

Companii #Imobiliare / 24 februarie 2015

Oracle a închiriat 9 etaje din SkyTower

Oracle România, filiala locală a grupului american Oracle Corporation, a închiriat 9 etaje din clădirea de birouri SkyTower, ceea ce reprezintă cea mai mare tranzacţie imobiliară de acest gen de pe piaţa din România din 2015, arată un comunicat remis redacţiei. Potrivit unor surse, contractul a fost încheiat pe o perioadă de minim cinci ani, iar închirierea unui etaj ar costa 1-1,5 milioane de euro pe an.

Astfel, valoarea contractului dintre Oracle şi Raiffeisen Property International, proprietarul SkyTower Building, s-ar ridica la minim 45 milioane de euro.

Mutarea, potrivit surselor, se va face la începutul lunii mai.

Oracle va ocupa, astfel, o suprafaţă de 10.419 mp din clădire, de la etajul 23 la etajul 31 inclusiv, iar nivelul de ocupare al SkyTower Building ajunge acum la mai mult de 85%.

Oracle se alătură unor companii ca Raiffeisen Bank, 1&1 Internet Development, Tinmar Ind, Amadeus, PeliFilip, Bomax Group, Symantec, Proiect Bucureşti, reprezentând domenii diverse de activitate, de la industria bancară, până la IT&C, arhitectură sau sectorul energetic.

"Suntem încântaţi să urăm bun venit în clădire unui chiriaş de anvergură, precum Oracle România şi suntem convinşi că spaţiul de bioruri pe care îl punem la dispoziţie va corespunde tuturor cerinţelor acestuia. SkyTower Building se concentrează în primul rând pe satisfacţia clientului, principalul nostru scop fiind acela de a îmbunătăţi cât mai mult experienţa angajaţilor din cladire. De aceea, pe lângă calitatea premium a spaţiului şi a sistemului integrat de management al clădirii, SkyTower este şi o locaţie prietenoasă pentru angajaţi. În acest sens, oferim un spaţiu modular, uşor de amenajat, acces facil la mijloace de transport în comun sau locuri de parcare în subteran. În acelaşi timp, SkyTower oferă şi numeroase programe care se adresează în special celor care lucrează în clădire, de la carduri de loialitate cu discounturi în numeroase magazine din zonă, până la evenimente speciale de entertainment sau dezvoltare personală", spune Ruxandra Grinzeanu, Director Executiv SkyTower Building.

Sky Tower Building este cel mai înalt turn de birouri din România, o clădire premium cu spaţii clasa A+ şi un punct de reper în peisajul urban din Bucureşti. De la construcţia sa, SkyTower a devenit centrul de referinţă al zonei de business din nordul Capitalei. Spaţiul destinat birourilor beneficiază de un sistem care asigură eficientizarea consumului de energie şi o activare automată a luminilor şi a fluxului de aer, inclusiv pe coridoare şi holuri. Fiecare birou dispune de lumină naturală şi poate fi compartimentat în funcţie de preferinţele fiecărui chiriaş.

Raiffeisen Property International (RPI), cu sediul în Viena, este principala companie din concernul Raiffeisen Property Holding International (RPHI), divizia imobiliară a Raiffeisen Bank International (RBI). RPHI se axează pe proiecte imobiliare comerciale în Austria şi Europa Centrală şi de Est şi are peste 25 ani de experienţă în construcţia de sedii comerciale pentru RBI în oraşe precum Budapesta, Varşovia, Praga, Bratislava, Sofia, Belgrad şi Viena. RPHI activează ca investitor, dar oferă şi servicii imobiliare prin RPI.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb