Cerf a fost vizitat de 54.000 de pesoane

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 15 mai 2008

În cele cinci zile de expoziţie, CERF 2008 a fost vizitat de peste 54.000 de persoane. "Pentru expozanţi, ediţia din acest an a reprezentat o creştere a calităţii vizitatorilor, fiind mult mai avizaţi. Întrebările pe care aceştia le-au pus la vizitarea standurilor au fost tehnice, la obiect, venind la expoziţie cu cereri clare de produse şi servicii IT&C." a declarat Dan Voicu, director EXPOTEK, organizator CERF.

Vizitatorii din acest an se pot încadra în două mari categorii: un public tânăr, pasionat de gadgeturi şi jocuri, şi un public matur, avizat, care ştia exact ce tip de produse si servicii doreşte şi care a venit la CERF pentru a stabili contacte de business.

"Pentru noi, CERF 2008 a reprezentat atingerea obiectivului pentru acest eveniment, anume stabilirea de contacte cu magazine virtuale, posibili parteneri de afaceri. De asemenea, am fost plăcut impresionaţi de numărul mare de IT manageri care au vizitat expoziţia." a concluzionat Marian Todiroaie, partener strategic de distribuţie Panasonic Comunicaţii.

"În ceea ce priveşte produsele, cele mai apreciate au fost electronicele, în special cele ale căror caracteristici ne ajută să aducem valoare unei activităţi cotidiene. Au atras mai ales produsele care îmbină designul inteligent, slim, tehnologia inovativă şi funcţionalitatea." a afirmat Dan Voicu, director EXPOTEK.

"Din punctul nostru de vedere am observat un interes major al publicului pentru zona de echipamente mobile. Focusul tehnologic este puternic orientat spre mobilitate, fapt pentru care nu ne miră interesul arătat de vizitatori notebook-urilor Maguay." a declarat Corvin Pughin, director comercial Maguay.

Cele mai populare produse la CERF 2008 au fost notebookurile eXpertBook de la Maguay, televizotul LG Scarlet, camera video HD Panasonic HDC-SD9, MacBook Air de la Apple adus de Orange, gama Bravia de la Sony, telefonul LG Secret, echipamentele Sharp şi Fujifilm, laptopurile media Eee PC de la Asus, iRobot Roomba, aspiratorul electronic, cea mai mare plasmă din lume şi camera video subacvatică, de la Panasonic, tabela interactivă de la Aline Distribution, Galeria de Artă Digitală 115. În ceea ce priveşte evenimentele din cadrul CERF 2008, vizitatorii au preferat finalele de gaming organizate de Electronic Sports League, workshopurile de fotografie organizate de Nikon, testarea simulatorului Vodafone McLaren Mercedes sau a softului educaţional Pitagora Rulz de la Myria.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb