Check Point extinde linia de dispozitive UTM pentru protecţia reţelei

M.M.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 30 aprilie 2008

Check Point Software Technologies Ltd., liderul mondial în securitate internet, a anunţat lansarea a trei noi dispozitive UTM-1 Total Security. Astfel, oferă locaţiilor companiilor de toate mărimile mai multe variante de alegere prin care să găsească soluţia potrivită pentru necesităţile lor de securitate şi performanţă. Cele mai noi modele din familia UTM-1 Total Security includ un nou model sub 5000 de dolari şi nivele de performanţă mai mari.

"Afacerile care încearcă să îmbunătăţească cel mai mult resursele IT fără forţare vor soluţii de reţea novatoare, cu toate caracteristicile principale de securitate şi servicii, pe o platformă care poate menţine o reţea în mişcare rapid şi fără probleme", a declarat Bob Egner, vice president of product management, Check Point. "Cu UTM-1 Total Security, clienţii primesc cea mai completă şi puternică protecţie a reţelei de pe piaţă, pe baza aceleaşi soluţii VPN-1 care protejează companiile din Top 500 Fortune - într-o singură platformă uşor de controlat, la un bun raport calitate/preţ", a mai spus Bob Egner.

Înaltă performanţă

Noul dispozitiv UTM-1 Total Security 3070 extinde performanţa liniei UTM-1 până la 4.5 Gbps. Clienţii pot alege soluţia potrivită pentru mediul lor cu dispozitive cu viteze ale performanţei de la 400 Mpbs până la 4.5 Gbps. Nivelele de performanţă înaltă din toate modelele oferă clienţilor mai mult spaţiu pentru a-şi dezvolta afacerea, în timp ce menţine securitatea la un nivel optim.

O soluţie turnkey completă

Întreaga linie de produse UTM-1 Total Security vine cu pachetul "Total Security", care oferă un an sau trei de servicii de securitate completă şi rate de suport redus. Fiecare dispozitiv UTM-1 Total Security vine complet, cu toată protecţia securităţii, actualizări ale software-ului, securităţii şi hardware-ului pentru a obţine cele mai înalte nivele de securitate ale reţelei. Protecţiile de securitate integrate includ:

Cea mai bună aplicaţie din industrie şi firewall la nivelul reţelei

Site-to-site şi acces de la distanţă VPN

Antivirus pentru gateway şi anti-spyware

Prevenire a accesului neautorizat cu actualizare a securităţii SmartDefense

Securitate web cu filtrare URL şi protecţii ale securităţii web

Securitatea mesageriei şi anti-spam, inclusiv cele şase dimensiuni ale securităţii complete a mesageriei de la Check Point.

Instalare şi management eficiente

Dispozitivele UTM-1 Total Security conţin capabilităţile de management al securităţii din suita de management a companiei, toate incluse în dispozitiv şi fără cerinţa de a instala servere suplimentare de management. Conţin, de asemenea, programe de instalare şi alte capabilităţi pentru a simplifica instalarea.

Cele trei noi dispozitive UTM-1 Total Security sunt:

UTM-1 Total Security 270 cu throughput firewall de 400 Mbps, throughput de 100 Mpbs VPN, două locaţii controlate şi patru porturi

UTM-1 Total Security 570 cu throughput firewall de 1.1 Gbps, throughput de 250 Mpbs VPN, trei locaţii controlate şi patru porturi

UTM-1 Total Security 3070 cu throughput firewall de 4.5 Gbps Mbps, throughput de 1.1 Gpbs VPN, cinci locaţii controlate şi zece porturi

"Dispozitivele UTM oferă afacerilor o combinaţie foarte atractivă de dispozitive de securitate completă, caracteristici networking şi controlabilitate", a declarat Charles Kolodgy, research director of Secure Content and Threat Management research, IDC. "Cu extinderea dependenţei de aplicaţiile bazate pe web şi cu consumul aferent al lărgimii de bandă, este necesar ca performanţa măsurilor de securitate ale organizaţiilor să nu devină o piedică pentru productivitate. Noile dispozitive Check Point UTM-1 Total Security oferă clienţilor mai multe variante de alegere pentru a răspunde necesităţilor lor", a completat Charles Kolodgy.

Check Point Software Technologies Ltd. este lider mondial în soluţii de securitate internet. Este lider de piaţă pentru enterprise firewall, personal firewall şi VPN. Check Point se axează doar pe securitate. PURE (protecţie, unificare, fiabilitate, extensibilitate) este un concept Check Point de focus pe securitatea IT prin portofoliul larg de soluţii de securitate a reţelei, a datelor şi a managementului securităţii. Prin platforma sa NGX, compania oferă o arhitectură unitară de securitate pentru o gamă amplă de perimetre, soluţii interne şi web care protejează comunicaţiile şi resursele, aplicaţiile, angajaţii, birourile externe şi reţelele partner extranet. Familia de produse Zone Alarm este cel mai apreciat pachet de aplicaţii de securitate pentru computerele personale, pachet compus din soluţii de securitate premiate care protejează milioane de computere în faţa hackerilor, spyware-ului şi furtului de date. O dovadă a extinderii capabilităţii soluţiilor Check Point este Open Platform for Security (OPSEC), platformă dezvoltată de compania Check Point. Este o alianţă, un cadru de lucru al industriei pentru nu mai puţin de 350 de companii lider în domeniu. Soluţiile Check Point sunt vândute, integrate şi asistate tehnic de peste 2.200 de parteneri în 88 de ţări, iar clienţi noştri includ toate cele 100 de companii din Fortune 100, împreună cu mii de afaceri şi organizaţii de toate dimensiunile.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb