Consiliul Concurenţei analizează preluarea Postmaster SRL şi Zoto Investments BV de către grupul Radu

Ionuţ Stănescu
Companii / 18 noiembrie 2016

Consiliul Concurenţei analizează preluarea Postmaster SRL şi Zoto Investments BV de către grupul Radu

Consiliul Concurenţei analizează operaţiunea de concentrare economică ce se va realiza prin achiziţia Postmaster SRL, filială a Grupului Österreichische Post AG, şi Zoto Investments BV de către Octavian-Claudiu Radu şi Anca-Otilia Radu, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei.

Autoritatea de concurenţă analizează operaţiunea de concentrare economică din punctul de vedere al compatibilităţii acesteia cu un mediu concurenţial normal, respectiv al posibilelor efecte anticoncurenţiale, în conformitate cu Regulamentul privind autorizarea concentrărilor economice.

Instituţia precizează: "Conform Legii concurenţei (nr. 21/1996) sunt supuse controlului şi trebuie notificate Consiliului Concurenţei, pentru analiza compatibilităţii lor cu un mediu concurenţial normal, operaţiunile de concentrare economică ce depăşesc pragurile valorice prevăzute de lege. Acestea sunt îndeplinite atunci când cifra de afaceri cumulată a companiilor implicate în operaţiune depăşeşte echivalentul în lei a 10 milioane de euro şi când cel puţin două dintre companii au realizat pe teritoriul României, fiecare în parte, o cifră de afaceri mai mare decât echivalentul în lei a 4 milioane de euro".

Familia Radu conduce un grup de companii (Grupul Radu) activ şi în domeniul poştal/curierat, în care prestează activităţi de transport marfă paletizată, activităţi de transport marfă şi casă de expediţii, curierat intern şi internaţional, precum şi servicii de depozitare şi manipulare.

Postmaster SRL este prezentă în ţara noastră cu servicii poştale standard de trimitere de corespondenţă internă (scrisori), servicii poştale de trimitere de publicitate adresată, dar şi cu servicii de trimiteri expres, precum şi cu servicii de publicitate neadresată.

Zoto Investments BV este o societate de tip holding, care deţine mai multe companii în România, dintre care active sunt doar Total Post Mail Services SRL şi Real Print Solutions SRL. Acestea desfăşoară activităţi în domeniul serviciilor poştale, cu precădere pe piaţa serviciului poştal standard de trimitere de corespondenţă internă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb