CORESPONDENŢĂ DE LA LONDRA ILIOVICI, ROMBET: "Operatori online importanţi sunt hotărâţi să intre în România"

EMILIA OLESCU
Ziarul BURSA #Companii #Gambling / 3 februarie 2016

ILIOVICI, ROMBET: "Operatori online importanţi sunt hotărâţi să intre în România"

Toată industria aşteaptă adoptarea normelor de aplicare a legii gamblingului

Companii mari din domeniul jocurilor de noroc online sunt hotărâte să intre pe piaţa din ţara noastră, după cum ne-a spus Dan Iliovici, director executiv ROMBET (Asciaţia Organizatorilor de Jouri de Noroc din România).

Domnia sa ne-a precizat că aceşti operatori, asemeni întregii industrii de gambling, aşteaptă aprobarea normelor de aplicare a noii legi din domeniu.

Prezent la ICE Totally Gaming, cel mai mare târg de profil, care se desfăşoară zilele acestea la Londra, Dan Iliovici ne-a declarat: "Am observat an de an cum piaţa din România naşte un interes din ce în ce mai mare, culminând, anul trecut, cu adoptarea noii legislaţii de pe piaţa online. De la un an la altul am văzut cum operatorii, producătorii de echipamente online, producătorii de soft, furnizorii de servicii conexe sunt tot mai interesaţi şi mai deschişi să vină şi să investească în România. Aici intervine rolul nostru, ca asociaţie. I-am susţinut, i-am chemat în ţara noastră, le-am făcut cunoscute prevederile legislative şi acum avem primii membri străini, firme importante care au aderat la ROMBET. Cu siguranţă ni se vor mai alătura şi alţii, unii reprezentând companii foarte mari din industrie. Oamenii sunt deja hotărâţi în acest sens, singurul lucru care îi mai ţine pe loc fiind adoptarea legislaţiei secundare din domeniu, respectiv normele de aplicare a legii, şi legislaţia terţiară, care înseamnă anumite ordine ale preşedintelui Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN)".

Dan Iliovici ne-a mai declarat: "România este una dintre cele mai mari pieţe din Europa de Est, cu cel mai mare potenţial, legislaţia de la noi este foarte bună, taxele sunt rezonabile, există deschidere şi vom asista la o industrie solidă, bine reglementată, pe o piaţă corespunzătoare. Bineînţeles că toată lumea trebuie să respecte regulile şi atunci vom avea o industrie de succes".

Menţionăm că normele de aplicare ar fi trebuit să fie gata din martie anul trecut, noua legislaţie privind piaţa gamblingului intrând în vigoare în februarie 2015.

"Dacă aceste norme nu vor apărea cât mai curând, atunci operatorii de jocuri online vor intra într-un blocaj", apreciază reprezentantul ROMBET.

Domnia sa ne-a explicat că, pentru moment, au fost emise unele autorizaţii provizorii de funcţionare a operatorilor de online, în prezent fiind circa 18 asemenea companii care au drept de operare pe piaţa autohtonă. Urmează eliberarea licenţelor, după ce întreg pachetul legislativ va fi definitivat.

ROMBET este prezentă pentru a treia oară la târgul internaţional ICE Totally Gaming. "A devenit deja o tradiţie ca ROMBET să participe la toate manifestările de amploare din ţară şi străinătate, având o prezenţă activă la conferinţe şi seminarii, dar şi la expoziţii cum este aceasta de la Londra, cea mai mare din domeniu".

ICE Totally Gaming reuneşte operatori din toate segmentele domeniului de gambling, din toate zonele lumii, bănci, companii de tranzacţii online etc., întinzându-se pe aproape 40.000 de metri pătraţi şi găzduind peste 500 de expozanţi din 62 de ţări.

Conform informaţiilor de pe site-ul evenimentului, anul trecut, târgul a beneficiat de prezenţa a peste 25.000 de vizitatori, din 133 de ţări.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. CATUSE SCRIE PA VOI BANDITILOR !

    Ce gambling ma PARIURILE SPORTIVE AU CANGRENAT SPORTUL MONDIAL MA ESCROCILOR !

    VEDETI CA IN TURCIA SI POLONIA MAI MULTI MAFIOTI INTRA LA GHERLA SI VOI DUPA GOLANIA B...T 365 MAI AVETI TUPEU MA NENOROCITILOR ??? 

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb