Cristina Filip este noul Managing Partner PeliFilip

Ioana Dogaru
Companii / 3 martie 2016

Cristina Filip este noul Managing Partner al Casei de avocatură PeliFilip , după ce Francisc Peli şi-a încheiat mandatul la conducerea firmei. Această schimbare este rezultatul alegerilor la nivelul parteneriatului ce au loc, la fiecare trei ani, cu privire la coordonarea departamentelor, practicilor şi a firmei, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

"PeliFilip a crescut sănătos şi susţinut şi a atins obiectivul de a ajunge între primele case de avocatură din România. Performanţele noastre de top, în fiecare arie de specializare, sunt constant recunoscute de anuarele juridice internaţionale, iar anul trecut această apreciere a luat forma prestigiosului premiu de excelenţă Firma de avocatură a anului în România din partea Chambers Europe. Avem în continuare un potenţial foarte ridicat de dezvoltare, iar planurile strategice, proiectele şi iniţiativele clienţilor noştri ne oferă permanent oportunităţi şi provocări complexe. Astfel, ne propunem, pentru perioada următoare, să clădim mai departe pe atuurile care ne diferenţiază în piaţă - o cultură a excelenţei, colaborării şi a implicării proactive şi orientate spre rezultate, în proiecte şi în relaţiile cu clienţii, a tuturor resurselor firmei, inclusiv la nivel de parteneri", a declarat Cristina Filip, Managing Partner PeliFilip.

Francisc Peli va prelua atribuţii de business development în cadrul firmei.

"PeliFilip este un rezervor uriaş de valori individuale şi de talente. Suntem hotărâţi să acţionăm în asemenea fel încât colegii noştri să aibă posibilităţi reale de a se dezvolta şi de a-şi desăvârşi cariera alături de noi. Dincolo de oportunităţile profesionale pe care le generează, această abordare ne ajută să fim mai buni, mai uniţi şi mai stabili ca echipă, iar toate acestea se reflectă în calitatea asistenţei pe care o asigurăm clienţilor noştri. Prin decizia anunţată astăzi, PeliFilip îşi demonstrează încă o dată unicitatea pe piaţa avocaturii din România. Arătăm că ne promovăm valorile şi ne întărim capacitatea de a livra performanţă pe termen lung, la vârful pieţei de avocatură din România", a adăugat Francisc Peli, Partener PeliFilip.

Conform noii structuri de organizare şi conducere, departamentul de drept corporatist, fuziuni şi achiziţii va fi coordonat de Alexandru Bîrsan, departamentul de rezolvarea disputelor va fi coordonat de Cătălin Alexandru, departamentul de drept imobiliar va fi coordonat de Oana Bădărău, departamentul de drept bancar şi financiar va fi coordonat de Carmen Peli, care va continua să conducă şi practica de dreptul concurenţei, practica de energie va fi coordonată de Alina Stancu Bîrsan, iar departamentul de drept comercial va fi coordonat de Ioan Dumitraşcu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb