Delta Air Lines şi Air France lansează singurul zbor direct Bucureşti - New York-JFK

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Transporturi / 26 mai 2009

Delta Air Lines (NYSE:DAL) şi Air France anunţă introducerea unei promoţii cu ocazia lansării cursei directe operate de Delta Air Lines între aeroportul Henri Coandă din Bucureşti şi aeroportul JFK din New York. Zborul care va fi relansat începând cu 2 iunie, face parte din acordul de Joint Venture dintre Delta şi Air France - KLM, şi este singurul zbor direct disponibil între aceste două aeroporturi.

Pasagerii pot beneficia de oferta specială Delta şi Air France la economy, pentru o călătorie Bucureşti şi New York dus-întors de 497,94 EUR, toate taxele incluse, dacă achiziţia se face până în data de 9 iunie 2009, iar călătoria are loc între 2 şi 30 iunie.

Pentru pasagerii care doresc să zboare cu clasa premiată BusinessElite, Delta oferă un preţ special de 2192,94* EUR, cu toate taxele incluse, pentru zboruri între 2 iunie şi 30 septembrie 2009. Această ofertă este valabilă până în data de 9 iunie, perioada călătoriei trebuie să fie de cel puţin o săptămână iar cumpărarea biletelor să fie realizată cu 14 zile în avans.

Corina Enciu, Manager Comercial Delta în România, a spus: "Aceste oferte speciale sunt o mare oportunitate pentru pasagerii care doresc să călătorească cu singura cursă non-stop dintre România şi Statele Unite pe perioada verii. New York este o destinaţie importantă pentru toate familiile, de aici putând lua zboruri către mai mult de 40 de destinaţii din Statele Unite ale Americii, Canada, America Latină şi Caraibe".

Grupul AIR FRANCE KLM cuprinde un holding şi două companii aeriene care şi-au păstrat marca şi identitatea. Împreună, AIR FRANCE şi KLM deservesc o vastă reţea globală structurată în jurul hub-uri lor de la Paris-Charles de Gaulle şi Amsterdam-Schiphol. În prezent, grupul are peste 100.000 angajaţi, transportă 74 milioane de pasageri anual, către 248 de destinaţii din întreaga lume, şi operează o flotă de 621 de aeronave. Aceasta o clasează drept prima din punct de vedere al cifrei de afaceri la nivel mondial, care s-a situat la 23.97 miliarde de euro în IATA 2008/2009. AIR FRANCE şi KLM sunt membre ale Alianţei SkyTeam, ale căror servicii se întind în întreaga lume. Air France a fost infiinţată în 1933, KLM, în 1919.

Delta Air Lines este cea mai mare companie aeriana din lume. Prin huburile din Atlanta, Cincinati, Detroit, Memphis, Mineapolis-St Paul, New Zork-JFK, Salt Lake Citz, Amsterdam şi Tokyo - Narita, Delta, subsidiara Northwest şi Delta Connection oferă zboruri către 368 de destinaţii din 66 de ţări şi deserveşte mai mult de 170 milioane de pasageri în fiecare an. Alianţa de marketing Delta oferă consumatorilor posibilitatea de a caştiga şi transforma SkyMiles sau WorldPerks pe mai mult de 16.000 zboruri zilnice oferite de SkyTeam şi alti parteneri. Cei mai mult de 70.000 de angajati din toată lumea redefinesc industria aeriana fiind singura companie americana care ofera o reţea globală completă. Clienţii pot realiza check-in-ul zborurilor, printa bording pass-ul, verifica bagajele şi statusul zborurilor la delta.com

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb