Denis a vândut, anul trecut, pantofi de 9 milioane de euro

V.B.
Companii #Comerţ / 10 martie 2014

Producătorul român de pantofi Denis a înregistrat în 2013 o cifră de afaceri de 9 milioane de euro, în creştere cu 15% faţă de anul precedent, când încasările s-au situat în jurul valorii de 7,8 milioane de euro, au anunţat, astăzi, reprezentanţii firmei, într-o conferinţă de presă.

Anul trecut, Denis a inaugurat 4 magazine, dintre care 2 în Capitală, investind 5 milioane de euro, direcţionaţi către zona de producţie şi retail.

Ana Cornea, manager şi acţionar al Denis România, a declarat: "Investiţia pentru un magazin este, în medie, de 150 de mii de euro, dacă includem şi stocurile de marfă. Sumele diferă, însă, în funcţie de suprafaţă. Cel mai mare buget l-a avut magazinul Denis din Kiev în care am investit 250 de mii de euro".

Produsele cele mai vândute anul trecut au fost pantofii, numărul total de perechi achiziţionate de către clienţi fiind de 150 de mii.

"Un pas fundamental în maturizarea brandului a fost făcut prin înfiinţarea unei noi linii de marochinărie şi accesorii. Investim foarte mult în creaţie şi tehnologie de ultimă oră. Vorbim de aproximativ 15% din cifra de afaceri. Colaborăm cu designerul italian Davide Vaccari de mai bine de 5 ani, el fiind cel care şi-a pus amprenta pe colecţiile celor trei branduri ale companiei, Denis, Why Denis şi Anna Cori & All Shoes", a mai arătat Ana Cornea.

Înfiinţat acum peste 25 de ani, Denis este un producător român de pantofi care deţine o fabrică modernă în Suceava. În prezent, reţeaua de magazine numără 35 de unităţi, dintre care trei în Kiev (două magazine Denis şi unul WhyDenis). La Fabrica Denis şi în reţeaua de magazine Denis Shoes, lucrează 420 de angajaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb