eMAG preia retailerul online Fashion Days

Elena Deacu
Companii #Comerţ / 30 aprilie 2015

Iulian Stanciu, director general eMAG

Iulian Stanciu, director general eMAG

Retailer-ul online eMAG a început demersurile de preluare a retailerului online Fashion Days, în mai compania urmând să depună o solicitare către autorităţile de reglementare a concurenţei privind preluarea controlului asupra Fashion Days, companie deţinută de Naspers.

"Este un moment important în dezvoltarea eMAG şi vom aduce beneficii importante tuturor clienţilor noştri. Oamenii din spatele Fashion Days pun foarte multa pasiune, sunt foarte talentaţi, şi ne dorim ca împreună cu experienţa în comerţ online a colegilor din eMAG să ne dezvoltăm mai repede în regiune", spune Iulian Stanciu, acţionar şi director general eMAG.

De această tranzacţie vor beneficia ambele companii: Fashion Days îşi va continua dezvoltarea cu ajutorul strategic din partea eMAG, iar eMAG va beneficia de expertiza în fashion, parteneriate strategice şi baza de clienţi a Fashion Days. Biroul central al Fashion Days va fi mutat la Bucureşti.

În ultimii 14 ani, eMAG s-a plasat în poziţia de lider constant al pieţei, ca urmare a orientării sale permanente către client, manifestată prin servicii care au creat noi standarde în piaţă, precum 30 de zile drept de retur, Service Pick Up and Return, Garanţia Plus şi Deschiderea coletului la livrare. eMAG a dezvoltat programe de training de specialitate diferenţiate pe categorii de angajaţi, precum şi cea mai mare Academie din mediul privat. Totodată, eMAG oferă singurul MBA specializat pe ecommerce din România cu profesori experimentaţi în business-ul internaţional.

Fashion Days este cea mai mare destinaţie de shopping online din România şi Europa de Est, parte a grupului Naspers. Celor peste 8 milioane de utilizatori, Fashion Days le oferă zilnic mai mult de 200.000 de produse, 100% originale de la peste 500 branduri internaţionale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb