Essensys Software şi mReady au încheiat un proces de fuziune

F.D.
Companii / 29 iunie 2022

Essensys Software şi mReady au încheiat un proces de fuziune

Companiile Essensys Software şi mReady au încheiat un proces de fuziune, demers prin care îşi propun să lase o amprentă mai puternică în piaţa de IT la nivel global, potrivit unui comunicat de presă.

Essensys s-a remarcat în piaţă ca un furnizor de soluţii software de complexitate ridicată, cu o bună reputaţie atât pe plan intern, cât şi internaţional, iar mReady este printre primele şi cele mai recunoscute companii din România din sectorul dezvoltării aplicaţiilor mobile. Ambele companii au capital integral românesc, o experienţă de peste 17 ani, respectiv, 11 ani pe piaţa de servicii software şi împreună îşi doresc să aducă o contribuţie importantă la dezvoltarea industriei de IT şi creşterea încrederii în mediul de business din România.

Există o compatibilitate foarte bună între modelele de business ale Essensys, specializată în servicii de dezvoltare software şi mReady, cu o experienţă îndelungată pe segmentul aplicaţiilor mobile. Această complementaritate a creat oportunitatea ca cele două companii să se unească pentru o dezvoltare durabilă şi consolidarea unui model de afaceri bazat pe eficienţă şi performanţă.

"Fuziunea Essensys cu mReady este un pas natural pentru ambele companii. Ne leagă o relaţie de colaborare, ambiţii şi valori comune şi, nu în ultimul rând, prietenia dintre echipele noastre. Această tranzacţie reprezintă fundaţia grupului de companii Essensys şi un prim pas în strategia de dezvoltare a grupului. În urma fuziunii rezultă o echipă extinsă şi mai puternică, un portofoliu extins de servicii şi o viziune comună de dezvoltare. Credem foarte mult în potenţialul României de a deveni un jucător relevant în domeniu IT&C, iar viziunea şi ambiţia noastră este să construim una din companiile româneşti de tehnologie relevantă global." Mihai Matei, CEO Essensys Software.

Conform sursei citate, prin această mişcare strategică, grupul Essensys ajunge la 125 de angajaţi şi îşi măreşte substanţial capacitatea de a oferi servicii de dezvoltare software la cele mai înalte standarde. Vorbim despre o echipa de profesionişti cu experienţă în dezvoltarea de produse şi soluţii software de complexitate ridicată şi cu o abordare multidisciplinară care include consultanţă şi analiză de business, design şi dezvoltare de produs, arhitectură software, dezvoltare software pentru soluţii cloud, web, mobile şi GIS (Geographic Information System) pentru clienţi din domenii diferite.

"Am găsit în Essensys un partener cu valori comune cu ale noastre, care pune nevoia clientului şi calitatea pe primul loc, iar acum, prin sinergiile din grup, vom avea o contribuţie accelerată şi cu impact global la industria de IT.Am pornit la drum cu ambiţia de a transforma business-urile din România să devină Mobile Ready aplicând o gândire de produs într-o companie de servicii. După 11 ani şi peste 200 de aplicaţii pentru clienţi ca Engie, Veolia, 7Card, Pluria, WWF, GreenPeace, suntem recunoscători pentru încrederea fiecărui client în echipa noastră, fără de care nu am fi putut avea acelaşi impact." Andrei Costescu, CEO mReady.

Prin alăturarea celor două companii, grupul Essensys îşi va consolida poziţia în piaţa ca furnizor şi integrator de tehnologie pentru sectoarele public şi privat din România şi din străinătate, iar clienţii vor avea acces la un portofoliu mai variat de soluţii software precum şi o echipă extinsă de specialişti şi consultanţi în tehnologie, se mai precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb