Flamingo International anunţă parteneriatul încheiat cu Lexar

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 28 mai 2007

Noua generaţie de carduri Lexar ExpressCard SSD, va fi disponibilă începând cu luna iunie în reţelele de magazine Flanco, Flanco World şi Flamingo Computers

Cel de-al doilea retailer de electronice, electrocasnice şi produse IT&C de pe piaţa românească, Flamingo International va introduce în iunie în reţelele magazinelor Flanco, Flanco World şi Flamingo Computers, cea mai nouă generaţie de carduri Express SSD, destinate îmbunătăţirii memoriei notebook-urilor, având software de auto-backup, cu o capacitate de stocare de până la 16 GB. Începutul parteneriatului dintre Flamingo International şi Lexar Media, Inc., s-a concretizat în luna mai prin introducerea în reţelele magazinelor Flanco, Flanco World şi Flamingo Computers a cardurilor de memorie destinate camerelor digitale şi telefoanelor mobile, precum şi a memoriilor flash pe interfaţă USB.

ExpressCard SSD are aproximativ jumătate din dimensiunea Cardurilor pentru PC-uri de până la ora actuală, oferind o capacitate de stocare mai bună, performanţe crescute şi un preţ mai avantajos. Cea mai interesantă caracteristică a acestor noi carduri este aceea că sunt dotate funcţii software de backup fără intervenţia utilizatorului, după instalarea iniţială. În timpul setării iniţiale, utilizatorul are posibilitatea de a selecta sau exclude anumite tipuri de fişiere din procesul de backup. O altă caracteristică este aceea că produsul poate fi folosit pentru mai multe computere, acesta recunoscând denumirea calculatorului şi particularităţile incluse în setarea iniţială pentru fiecare unitate în parte.

ExpressCard SSD este compatibil Windows Vista, fiind folosit cu ReadyBoost, o aplicaţie care măreşte performanţa calculatorului fără a fi necesar un adaos de memorie DRAM şi poate fi folosit ca memorie cache adiţională.

"Cu software-ul de auto-backup, Lexar ExpressCard SSD va fi un produs destinat în special oamenilor de afaceri care călătoresc mult, dar şi celor care îşi doresc o modalitate sigură şi la îndemână, de a îşi asigura documentele importante şi de a adăuga o capacitate superioară de stocare laptop-ului personal" declară Farshid Tabrizi, General Manager, USB Products.

"Flamingo International confirmă prin această nouă lansare, dorinţa noastră de a aduce pe piaţa românească, cele mai avansate tehnologii simultan cu lansarea lor în alte părţi ale lumii. Lexar este la ora actuală un partener deosebit de important pentru Flamingo Group şi sperăm ca şi în viitor să putem veni în întâmpinarea clienţilor noştri cu cele mai avansate tehnologii disponibile" declară Jiri Rizek, CEO Flamingo International.

Capacitatea de stocare a Lexar ExpressCard SSD este de 4GB, 8GB şi 16GB, iar preţul acestora este de 249 RON, 449 RON, respectiv 799 RON (TVA inclus), în reţelele de magazine Flanco, Flanco World şi Flamingo Computers.

Despre Lexar Media, Inc.

Lexar este o divizie a Micron Technology, Inc., unul dintre cei mai importanţi producători de memorii flash de tip NAND, incluzând carduri de memorie, USB flash drives, card readere şi tehnologie de control ATA folosită pentru industria de fotografie digitală, electronice, sectorul industrial şi pieţele de comunicaţii. Lexar vinde de asemenea carduri de memorie sub brandul Kodak. Pentru mai multe detalii, accesaţi www.lexar.com.

Despre Grupul Flamingo Internaţional

Grupul Flamingo International derulează activităţi de retail şi distribuţie, produsele comercializate fiind din gamele IT&C, electronice şi electrocasnice. Magazinele sunt operate sub brandurile Flanco World, Flanco şi Flamingo Computers, fiecare dintre acestea fiind specializat pe segmente de produse şi clienţi diferite.

Reţeaua Flanco World cuprinde magazine de suprafaţă mare (1800 - 3000 mp), amplasate în oraşe mari şi medii, în centre de retail uşor de accesat de către clienţi. Primul magazin Flanco World a fost lansat în noiembrie 2005, în Braşov, iar în prezent există 9 magazine Flanco World în toată ţara.

Lanţul de magazine Flamingo Computers, cu cele peste 50 de locaţii existente în România, este liderul pieţei locale de IT&C, deţinând primul loc pe piaţa calculatoarelor pentru al 4-lea an consecutiv, cu o cotă de piaţă de 13,1% pentru 2006, în creştere cu 18,5% faţă de anul 2005.

Clienţii pot găsi în magazinele grupului tehnologii şi produse de ultimă generaţie, atât din IT şi electronice cât şi din segmentul de entertainment, precum varietate foarte mare de console şi jocuri. De asemenea, aceştia beneficiază de consultanţă în alegerea produselor potrivite, a celor mai bune soluţii de cumpărare şi a celor mai eficiente şi accesibile sisteme de vânzări în rate, asigurând, în plus, servicii post-vânzare, precum transportul şi instalarea gratuită.

Din iunie 2005 compania Flamingo International este cotată la Bursa de Valori Bucureşti.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb