GE Garanti Bank şi WWF lansează WWF Bonus Card, primul card de afinitate eco din România

F. A.
Bănci-Asigurări / 28 iulie 2010

GE Garanti Bank şi WWF lansează WWF Bonus Card, primul card de afinitate eco din România

GE Garanti Bank, împreună cu organizaţia de mediu WWF (World Wide Fund for Nature), anunţă lansarea cardului WWF Bonus Card, primul card de afinitate eco de pe piaţa bancară din România. WWF Bonus Card este creat special pentru toţi cei care vor să contribuie la protejarea mediului înconjurător din România. GE Garanti Bank va oferi 0,5% din valoarea cumpărăturilor efectuate cu WWF Bonus Card organizaţiei WWF, pentru sprijinirea proiectelor ce vizează conservarea şi protejarea naturii în ariile protejate din Carpaţi, de-a lungul Dunării şi în Delta Dunării, dar şi promovarea dezvoltării socio-economice durabile şi a unui stil de viaţă cu un impact redus asupra mediului, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"Odată cu lansarea primului card eco WWF Bonus Card dorim să oferim posibilitatea clienţilor noştri să se implice în acţiunile de conservare a naturii şi să contribuie în mod direct la îmbunătăţirea mediului în care trăiesc, prin susţinerea proiectelor derulate de WWF în România. WWF Bonus Card este un produs inovator pe piaţa bancară din România şi avem încredere că se va bucura de un important succes printre utilizatorii de carduri de credit care doresc să dea naturii o mână de ajutor", a declarat Ilgaz Kaya, Director Carduri, GE Garanti Bank.

"Acest card reprezintă pentru WWF o oportunitate de a comunica către o nouă categorie de public importanţa conservării naturii pentru viaţa noastră şi problemele asupra cărora ne concentrăm în cadrul proiectelor pe care le derulăm. În acelaşi timp, prin intermediul implicării GE Garanti Bank, posesorii cardului pot avea o contribuţie directă la activităţile de protecţie a unor zone naturale din România pe care nu le pot sprijini în alt mod", a declarat Luminiţa Tănasie, Director de Program, WWF România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

02 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9755
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4950
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2900
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9032
Gram de aur (XAU)Gram de aur361.1841

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb