La J.O. Vancouver 2010, cele mai noi tehnologii Panasonic

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 23 noiembrie 2009

Firma japoneză Panasonic prezenta primul sistem 3D Full HD plasma home theater din lume şi va furniza o linie completă HD (înaltă definiţie) pentru transmisiunile competiţiilor sportive de la Jocurile Olimpice de Iarnă 2010 de la Vancouver, se anunţă într-un comunicat remis vineri Agenţiei Agerpres de către compania japoneză.

Panasonic Corporation va fi partener oficial la categoria audio-video, la Jocurile Olimpice de Iarnă 2010 de la Vancouver (Canada). Deoarece ediţia 2010 va fi prima ediţie a J.O. de Iarnă transmisă în format HD, Panasonic va furniza organizatorilor o linie completă HD pentru transmisiunile competiţiilor sportive. După cum apreciază oficialii firmei nipone, va fi cea mai mare cantitate de echipamente audio-video pe care compania a oferit-o în întreaga sa istorie unui astfel de eveniment.

Tot în calitate de partener, Panasonic va prezenta un sistem home theater 3D full HD, ce va fi montat în pavilionul companiei, de unde vor putea fi urmărite transmisiunile de la J.O. Centrul de atracţie al pavilionului va fi primul sistem 3D Full HD plasma home theater din lume, ce va permite vizitatorilor să vizioneze imagini extrem de apropiate de cele reale.

La BC Place Stadium, situat în centrul oraşului Vancouver, Panasonic va instala trei ecrane LED de mari dimensiuni, cu o suprafaţă totală de vizionare de 243 m2 (de aproximativ de 1,4 ori mai mare decât cea utilizată la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Torino, din 2006).

Pentru înregistrarea Jocurilor Olimpice de Iarnă Vancouver 2010 va fi utilizat formatul Panasonic DVCPRO HD. Compania va furniza un număr impresionant de echipament de transmisii video, precum sistemul de înregistrare a ştirilor pe memorii solid-state din seria P2HD. Jocurile Olimpice de Iarnă de la Vancouver reprezintă al nouălea eveniment din seria jocurilor olimpice, începând cu JO de Iarnă de la Barcelona din 1992, în care tehnologia digitală produsă de către Panasonic a fost utilizată ca format standard de înregistrare.

Mai mult, Panasonic va contribui şi la desfăşurarea în siguranţă a evenimentelor din cadrul JO de Iarnă de la Vancouver, prin furnizarea de sisteme de supraveghere cu camere video de înaltă calitate şi sensibilitate ce vor fi montate atât în interiorul cât şi la exteriorul arenelor sportive, în împrejurimi şi pe autostrăzi.

În cooperare cu Comitetul de organizare din Vancouver şi cu Bell, partener naţional şi exclusiv la categoria telecomunicaţii, Panasonic va furniza, în premieră la un asemenea eveniment, un sistem de video-conferinţe HD ca modalitate de conectare a celor două sate olimpice din Vancouver şi Whistler.

Jocurile Olimpice de Iarnă de la Vancouver vor avea loc în perioada 12-28 februarie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb