LUDOVIC ORBAN: "Tricolorul reprezintă istoria noastră"

A.B
Internaţional / 26 iunie 2020

"Tricolorul reprezintă istoria noastră"

Premierul Ludovic Orban subliniază, într-un mesaj prilejuit de Ziua Drapelului Naţional, că Tricolorul reprezintă istoria noastră şi întregul popor, cu oameni care ne-au dat de atâtea ori prilejul să ne mândrim că suntem români, conform Agerpres.

"Astăzi este Ziua Drapelului Naţional, simbol drag al unităţii şi identităţii naţionale, zi pe care o dedicăm în esenţă tuturor celor care de-a lungul timpului au făcut cinste României şi Tricolorului. Sunt toţi acei bravi români care în trecut s-au jertfit sau au luptat pentru apărarea pământului strămoşesc, sunt toţi cei care în vremurile noastre contribuie la buna reputaţie a României, făcând-şi datoria cu profesionalism şi curaj în diferite teatre de operaţiuni şi în misiuni internaţionale şi toţi cei ale căror performanţe în diferite domenii au făcut ca Tricolorul să fie înălţat pe cel mai înalt catarg", se arată în mesajul premierului Orban transmis vineri AGERPRES.

Ludovic Orban aminteşte că, în ultima perioadă,Tricolorul a însoţit personalul medical în misiuni, în afara graniţelor, menite să salveze vieţi ale celor afectaţi de noul coronavirus.

"Drapelul Naţional i-a însoţit pe medicii români şi personalul medical care, anul acesta, pe fondul crizei sanitare generată de noul coronavirus, şi-au ajutat colegii din Italia, Statele Unite şi Republica Moldova, iar seriozitatea şi competenţa cu care s-au implicat în salvarea de vieţi au făcut cinste românilor şi României. Le mulţumim tuturor, cu respect şi admiraţie! Tricolorul reprezintă istoria noastră şi întregul popor, cu oameni care ne-au dat de atâtea ori prilejul să ne mândrim că suntem români.La mulţi ani, România! La mulţi ani, Drapelului Naţional!", a transmis Ludovic Orban în mesajul său

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. care tricolor, al Romaniei sau tricolorul pe care Rares si pnl scria muie psd

    Dar Trianonul nu reprezinta istoria noastra, a romanilor ? La marcarea marelui eveniment, acela de implinire a 100 de ani cand Romaniei i-au fost recunoscute granitele, de ce nu ati spus nici-un cuvasnt ? Ati vazut conationalul dumneavoastra Viktor Orban al Ungariei cum a vorbit poporului sau? Dumneavoastra domnule prim-ministru de ce nu ati vorbit romanilor si nici presedintele tarii nu a spus nici-un cuvintel despre Tratat si insemnatatea lui ?! Aceasta demonstreaza ca ambii nu sunteti romani si nu sunteti patrioti asa cum este Viktor Orban pentru tara lui ! Rusine populatiei aceleia care v-a increduntat conducerea acestei tari, prin vot !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb