Mărcile companiei Edrington - The Famous Grouse, The Macallan şi Highland Park - vor fi distribuite în România de BDG Import

F.A.
Ziarul BURSA #Companii / 19 octombrie 2009

BDG IMPORT SRL este din luna octombrie importatorul şi distribuitorul autorizat al mărcilor Edrington în România. Edrington Group Limited este un grup privat recunoscut la nivel internaţional în industria băuturilor alcoolice şi deţine în portofoliu brandurile The Famouse Grouse, The Macallan şi Highland Park, branduri pe care BDG Import le va importa şi distribui şi în ţara noastră.

Mărcile grupului Edrington sunt unele dintre cele mai premiate şi apreciate mărci la nivel internaţional, iar decizia de a selecta BDG Import pentru distribuţia în România a fost luată datorită portofoliului echilibrat al companiei, care include Jack Daniel"s, Finlandia, Remy Martin, Cointreau, Metaxa, Piper Heidsieck, Evian, Jagermeister, Corona Extra, Budweser Budvar, Laurent Perrier, Baron Philippe De Rothschild.

"Parteneriatul semnat de BDG IMPORT SRL şi Edrington Group constituie confirmarea expertizei câştigate pe acest segment de piaţă de compania noastră în cei aproape cincisprezece ani de activitate. Mai mult, reprezintă o asigurare pentru consumatorii români că mărcile premium şi super premium pe care ei le apreciază vor fi distribuite şi pe piaţa din România în condiţiile excelente cu care sunt obişnuiţi", a declarat Petru Berciu, Managing Partner BDG IMPORT SRL.

Cele trei branduri care vor fi importate de BDG Import au avut o evoluţie spectaculoasă la nivel internaţional. Apărut în 1896, The Famous Grouse este de aproape 30 de ani whisky-ul numărul 1 în Scoţia. The Macallan este unul dintre cele mai apreciate whiskyuri single malt, o marcă de lux adevărată, apreciată de foarte mulţi experţi din industrie, iar whiskyul single malt Higland Park este conform aprecierii lui Peter Pacult băutura numărul 1 în lume

Istoria Edrington Group începe în 1850 când familia Robertson înfiinţează compania în Glasgow; continuând să opereze şi astăzi cu aceleaşi principii ca si acum 150 de ani - integritate, independenţă, implicare şi inovaţie, Edrigton Group este una dintre cele mai mari companii europene de pe piaţa de whisky, cu o cifră de afaceri pe anul financiar 2008-2009 de aproximativ 419,9 milioane , o creştere de 44% faţă de perioada precedentă.

Grupul de firme BDG Import SRL a fost înfiinţat în anul 1996, având ca obiect de activitate importul şi distribuţia de băuturi premium şi superpremium, iar ambiţiile pentru aceste noi produse din portofoliu sunt mari, urmând să fie făcute investiţii pentru promovarea acestor branduri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb