MEDIA GALAXY lansează noua tehnologie DLNA CERTIFIED Samsung

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 18 septembrie 2009

MEDIA GALAXY lansează noua tehnologie DLNA CERTIFIED Samsung. Întreaga gama de televizoare Samsung cu noua tehnologie va fi prezentată de consultanţi care vor explica modul de conectare şi funcţionare, accesoriile necesare iar doritorii vor putea testa efectiv noua tehnologie DLNA CERTIFIED.

Tehnologia DLNA CERTIFIED încorporată în noua gamă de televizoare SAMSUNG permite vizionarea filmelor preferate, răsfoirea "albumului digital" de fotografii sau trecerea în lumea virtuală a jocurilor, care se află stocate în calculator, direct pe televizorul Samsung, chiar dacă acestea nu se află în aceeaşi încăpere.

Prin intermediul unei retele IT - TV bazate pe conexiune wireless, pot fi rulate toate aceste fişiere multimedia pe televizoarele TV Samsung aflate in camerele diferite ale locuintei.

Poate fi conectat un televizor la mai multe calculatoare sau un calculator la mai multe televizoare folosind tehnologia DLNA CERTIFIED. Totodata, pot fi accesate fisiere stocate pe telefoanele mobile, camere video sau foto care accepta standardul DLNA CERTIFIED.

Astfel, functia DLNA CERTIFIED permite accesarea fisierelor (filme, jocuri, muzica, fotografii) pe televizorul (LED, LCD sau plasma) direct de pe calculator, astfel incat nu este necesară copierea continutului pe un dispozitiv de stocare (USB, DVD etc.) pentru transfer. Tot ceea ce trebuie făcut este sa fie conectat televizorul la retea si sa fie instalata aplicatia DLNA CERTIFIED pe calculator.

DLNA - Digital Living Network Alliance este o asociatie la nivel mondial a celor mai importanti producatori de produse electronice si IT&C, precum si de componente sau aplicatii software, care numara in prezent 245 membri. Asociatia a fost infiintata in anul 2003, avand ca scop punerea in acord a producatorilor pentru realizarea de produse compatibile si interconectabile, utilizand standarde si tehnologii comune. Desi de brand-uri diferite, produsele au specificatii tehnice cu aplicabilitate foarte larga si compun un univers digital la indemana consumatorilor. Toate produsele trebuie sa treaca Programul de Certificare DLNA.

ALTEX ROMANIA este liderul pieţei româneşti de retail produse electrocasnice, electronice, IT, comunicaţii şi multimedia. Suprafaţa comercială totală divizată între 50 de magazine ALTEX şi 15 magazine MEDIA GALAXY asigură o acoperire optimă la nivel naţional..

ALTEX ROMANIA este acţionar majoritar la Complet Electro Serv - compania producătoare de echipamente IT, Cometex SA - compania de real-estate. Din grupul ALTEX mai face parte şi compania de credite de consum Credex, unde 30% din acţiuni sunt deţinute de Raiffeisen Bank.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb