Noul SAPPHIRE HD 4870 devine TOXIC!

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 17 septembrie 2008

Nou cooler Vapor-X echipează exclusiv noile plăci video de înaltă performanţă

SAPPHIRE Technology a anunţat disponibilitatea globală pentru HD 4870 TOXIC Edition ca parte a ultimei sale familii de plăci grafice high end.

SAPPHIRE HD 4870 TOXIC Edition este echipată cu unanim apreciatul cooler -Vapor-X, exclusiv folosit de către SAPPHIRE, o implementare proprie a Vapour Chamber Technology (VCT). Această soluţie avansată este folosită pentru răcirea circuitelor "core logic" şi împreună cu trei heatpipe-uri şi un ventilator cu posibilitatea de control al turaţiei în funcţie de temperatură elimină aerul cald în afara carcasei, oferind o răcire mult mai eficientă şi mai silenţioasă decât soluţiile concurenţei pentru plăcile grafice din ultima generaţie. SAPPHIRE HD 4870 TOXIC este oveclock-ată din fabrică pentru a oferi o experienţă grafică sau de gaming mult îmbunătăţită, soluţia hibridă avansată de răcire oferind noi posibilităţi de tuning pentru entuziaşti.

SAPPHIRE HD 4870 TOXIC deţine 512MB memorie GDDR5 foarte performantă, care funcţionează la frecvenţa de 1000MHz (4Gbps efectiv), alături de un nucleu pre-overclock-at la 780MHz. Suportul pentru tehnologia AMD CrossFireX este susţinut de doi conectori de mare viteză care permit conectarea simultană a 2, 3 sau chiar 4 plăci grafice pentru performanţe sporite atunci când sunt instalate pe o placă de bază compatibilă CrossFireX.

Toate plăcile grafice SAPPHIRE din seria HD 4000 integrează ultima tehnologie ATI Avivo HD pentru un mod de afişare Video avansat şi, de asemenea, a doua generaţie de UVD (Unified Video decoder) pentru decodarea hardware avansată a conţinutului Blu-ray şi HD DVD atât pentru codecurile VC-1, H.264 cât şi pentru fişierele Mpeg, reducând considerabil încărcarea procesorului. Adaptorul HDMI dedicat oferă suport pentru sunet surround 7.1 şi permite transmiterea simultană, pe acelaşi cablu, a semnalelor audio şi video spre un display compatibil HDMI.

Plăcile grafice SAPPHIRE din seria HD 4000 sunt certificate Microsoft Windows Vista Premium şi sunt suportate de către suita software ATI Catalyst, asigurând clienţilor acces continuu la actualizări software pentru performanţă, stabilitate şi caracteristici suplimentare. Suport-ul pentru DirectX10.1 oferă dezvoltatorior acces la tehnici de programare avansate şi la noi efecte de lumină.

Despre Sapphire

Sapphire Tehology este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa acoperind un market share important în vânzările de plăci grafice destinate platformelor PC. De asemenea plăcile de bază produse sub marca Sapphire benecifiază de noile chipset-uri ATI şi se încadrează ca segment de adresabilitate unui public foarte pretenţios din punct de vedere al performanţelor.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb