ORACLE România i-a premiat pe absolvenţii programului "Oracle Summer Internships"

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 11 noiembrie 2008

"Oracle România" a premiat de curând 14 studenţi, absolvenţi ai programului "Oracle Summer Internships", desfăşurat pe perioada sezonului estival. Studenţii care au avut ocazia să cunoască îndeaproape mediul multinaţionalei "Oracle" au fost recrutaţi prin intermediul programelor "Start Internship" şi "Stagii pe Bune".

Studenţii participanţi la această iniţiativă au lucrat pe proiecte individuale sau de echipă, în cadrul unor departamente precum: Suport Tehnic, Pre-Sales, OU Internal Training, OnDemand, pe o perioadă de 2-3 luni. În desfăşurarea acestui program au fost implicaţi un număr de aproximativ 40 de angajaţi Oracle (la nivel de management şi mentorat), care s-au declarat foarte mulţumiţi de performanţele studenţilor.

În urma iniţiativei demarate de Oracle România, unul dintre tinerii participanţi a acceptat provocarea de a deveni angajat al companiei, în vreme ce alţi 5 continuă colaborarea în regim part-time. Pe ceilalţi participanţi, Oracle îi aşteaptă după absolvirea cursurilor universitare, când vor fi disponibili pentru angajare.

"Oracle şi-a creat deja o tradiţie din a-i sprijini pe tineri să îşi dezvolte o carieră frumoasă, de succes. Această iniţiativă de a investi în cei aflaţi la început de drum se adaugă altor programe prin care Oracle sprijină tinerii şi sistemul educaţional, precum Innovate, prin intermediul căruia aceştia sunt ghidaţi îndeproape să îşi dezvolte propria afacere. Suntem foarte mândri că le putem oferi knowledge-ul unei corporaţii cu tradiţie, întrucât credem foarte mult în potenţialul acestor tineri.", a declarat Sorin Mîndruţescu, Director General Oracle Romania.

Evenimentul de premiere s-a bucurat de prezenţa consilierului de stat Răzvan Orăşanu şi a consilierului Cristian Busu, iniţiatorii proiectului guvernamental "Start Internship", precum şi de prezenţa lui Bogdan Iordache şi a lui Traian Rebedea, reprezentanţii programului "Stagii pe Bune". Iniţiativele guvernamentale au reprezentat principalele programe care au ajutat Oracle să promoveze proiectele de internshipuri în mediul academic românesc şi care au atras un număr impresionant de candidaţi deosebit de talentaţi şi promiţători.

Dincolo de aceste sesiuni de vară ale programelor de internship, la Oracle există echipe (Service Engineering, Pre-Sales, Contracts) care primesc studenţi în stagii de pregătire interne şi în cursul anului universitar sau care colaborează strâns cu studenţii din anii terminali la realizarea lucrării de diplomă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb