Patru noi benzinării Mol în România

V.B.
Companii #Energie / 7 februarie 2014

Mol România a deschis patru noi benzinării, în judeţele Bihor, Constanţa, Hunedoara şi Mureş, investind peste 1,3 milioane de euro şi, astfel, reţeaua Mol din ţara noastră a ajuns la 147 de staţii, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Cele patru benzinării au fost inaugurate în localităţile: Marghita, Eforie, Ilia, respectiv Morăreni. Staţiile de la Marghita şi Morăreni sunt deschise sub noua platformă de operare, care presupune că partenerul are în proprietate benzinăria, carburanţii şi mărfurile din magazin, în timp ce Mol România asigură marca (brandul), aprovizionarea permanentă cu carburanţi şi controlul operaţiunilor.

Noua benzinărie de la Marghita este echipată pentru a deservi traficul greu din zonă, având şase pompe, dintre care două cu alimentare rapidă. Suprafaţa totală este de 1.550 metri pătraţi, benzinăria având şase locuri de parcare şi un magazin de 42 de metri pătraţi. Carburanţii disponibili sunt: benzină Tempo Plus 95, motorină Tempo Diesel şi gaz petrolier lichefiat (GPL).

Staţia de la Morăreni (Mureş) este amplasată pe DN 15 Turda-Bacău, una dintre cele mai circulate zece artere rutiere din ţară. Cu o suprafaţă de 979 metri pătraţi, benzinăria are un magazin de 80 metri pătraţi şi este dotată cu patru pompe multiprodus. Carburanţii disponibili sunt benzină Tempo Plus 95 şi motorină Tempo Diesel.

Benzinăria de la Eforie este poziţionată pe drumul european E87 Constanta-Mangalia, între oraşele Tuzla şi Eforie. Cu o suprafaţă de 2.100 metri pătraţi şi trei pompe multi-produs, staţia poate deservi traficul turistic pe litoral şi clienţii locali. Unitatea are două pistoale cu alimentare rapidă pentru autovehiculele comerciale, iar magazinul are o suprafaţă de 43 metri pătraţi.

Situată pe DN7 (E68), la ieşirea din Ilia către Arad, unitatea locală are o suprafaţă totală de 2.700 metri pătraţi, un magazin de 40 metri pătraţi, trei pompe multi-produs şi două pistoale cu alimentare rapidă. În cele două staţii Mol din Eforie şi Ilia, se poate alimenta cu benzină Tempo Plus 95 şi Evo, şi cu motorină Tempo Diesel şi Evo. La Mol Eforie, există şi opţiunea alimentării cu GPL.

Grupul Mol, companie multinaţională cu sediul central în Budapesta, are operaţiuni în peste 40 de ţări şi aproximativ 30 de mii de angajaţi în întreaga lume. Mol controlează cinci rafinării şi două unităţi petrochimice în Ungaria, Slovacia, Croaţia şi Italia. Compania are, de asemenea, o reţea de peste 1.700 de benzinării în Europa Centrală şi de Sud-Est, în 11 ţări, dintre care 147 în România. Compania a semnat acorduri de concesiune cu Agentia Naţională pentru Resurse Minerale pentru trei perimetre din vestul ţării, dintre care unul a fost ratificat de Guvernul României.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb