PENTRU CREŞTEREA SIGURANŢEI ÎN CONTEXTUL COVID-19 Portland Trust introduce noi specificaţii tehnice în proiectul J8 Office Park

I.A.
Companii / 30 septembrie 2020

Portland Trust introduce noi specificaţii tehnice în proiectul J8 Office Park

Portland Trust a integrat noi specificaţii tehnice în proiectul J8 Office Park, pe care îl dezvoltă în zona Jiului, din Bucureşti, pentru a creşte nivelul de siguranţă în contextul COVID-19, se arată într-un comunicat remis, astăzi, Redacţiei.

J8 este un nou parc de birouri dezvoltat de Portland Trust, cu o suprafaţă totală de 46.000 mp. închiriabili, al cărui chiriaş principal este compania Ubisoft, care va ocupa 28.000 mp.

Iain Seller, Şeful Departamentului de Construcţii al Portland Trust, a declarat: "Sănătatea şi confortul chiriaşilor noştri sunt de o importanţă capitală pentru noi, motiv pentru care investim continuu în îmbunătăţirea designului şi a specificaţiilor acestui proiect. Folosim materiale anti-bacteriene şi sisteme de ventilare a aerului la standarde medicale, pentru a ne asigura că toţi angajaţii firmelor care vor lucra în clădirile J8 vor avea totală încredere în mediul în care îşi desfăşoară activitatea."

Între elementele integrate de Portland Trust în proiectul J8 Office Park, se numără: aport de 100% aer proaspăt şi un sistem de filtrare avansată şi dezinfectare cu lumină ultravioletă UV-C a aerului. Lumina ultravioletă UV-C, introdusă în sistemul de ventilaţie şi în lifturi, sterilizează aerul şi suprafeţele şi asigură o protecţie ridicată împotriva virusurilor cum este SARS-CoV-2, precum şi a altor agenţi patogeni.

Proiectul J8 Office Park este programat pentru a fi finalizat în vara lui 2021 şi va fi primul dintr-o nouă generaţie de clădiri de birouri dezvoltată de Portland Trust.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb